Den perfekte vertinne gave

Den perfekte vertinne gave

Den perfekte vertinnegave er en liten ting som er garantert å falle i smak – altså en ting som alle har bruk for. Sats på noe som er uavhengig av stilen til de du skal besøke, og som kan passe inn i ethvert hjem. Her får du tips til vertinnegaver som garantert vil bli satt pris på!

Fristelser til vertskapet fra Kid Gourmet

Når man er invitert til middag eller fest, er det en god idé å ta med en liten oppmerksomhet til vertinnen eller vertskapet, en såkalt vertinnegave. På den måten viser man at man setter pris på invitasjonen og forberedelsene verten har gjort før selskapet. En slik gave trenger ikke koste så mye, du kommer langt med rundt 200 kroner.

Noe som alltid faller i smak er deilige oljer, sauser, kjeks og krydder. Dette er noe man aldri egentlig får nok av, og er derfor en klassiker som gave til vertskapet. Kid Gourmet er en serie med smaker fra Middelhavsområdet, som Chili olivenolje, Basilikumpesto og Foccacine med rosmarin, som passer perfekt å ta med seg hvis man er invitert bort.

Såper, håndkremer og duft til vertinnen

En fin liten oppmerksomhet du kan gi bort som gjest er noe vertinnen selv kan bruke for å unne seg litt luksus i hverdagen. La Vie er en serie med deilige håndsåper, dusjsåper og håndkremer. LA\VIE består av to serier med lik base, men med ulike eteriske oljer – den ene med en frisk og spennende duft av sitrongress, den andre med en elegant og dempet duft av lavendel. Produktene er milde og inneholder kun ingredienser fra planteverdenen.

Se alle våre velværeprodukter.

Anvendelige gaver som skåler, kurver og krukker

En nøytral skål eller krukke med lokk er noe de fleste har bruk for, og er derfor en glimrende gave til vertskapet. Kanskje gir du skålen sammen med noen deilige mandler med hvit sjokolade?​

Vi synes også de håndlagde Bokhari-produktene er veldig fine gaver – kjøper du disse støtter du samtidig 700 barns skolegang i Pakistan, og bidrar til en trygg og meningsfull arbeidsplass for pakistanske kvinner og menn. Les mer om Bokhari her.
vertinnegaver

Duftlys, lykter og lysestaker som vertinnegave

Som gjest kan du også gi bort noe som komplimenterer hjemmet, og duftlys er alltid en sikker vinner som vertinnegave. I tillegg til å gi en deilig duft i rommet, er de dekorative når de ikke er i bruk. En fin lykt er også noe som de fleste setter pris på, og flere av våre lykter kan brukes både ute og inne. Finn et lys som passer lykten her.

Ta også en titt på våre lysestaker.

Gi bort kunstige planter, vaser og blomsterpotter

Kunstige planter har blitt veldig populære de siste årene, i takt med at de ser mer og mer naturlige ut. En kunstig plante er perfekt der det er vanskelig å få ekte planter til å trives, som i en litt mørk gang eller på soverommet, eller simpelthen hvis du ønsker dekor som ikke krever noe som helst stell. Dette er en vertinnegave som vil spre glede over lang tid.