Den perfekte vertinnegave

En hyggelig gest

Den perfekte vertinnegave er en liten ting som er garantert å falle i smak – altså en ting som alle har bruk for. Sats på noe som er uavhengig av stilen til de du skal besøke, og som kan passe inn i ethvert hjem. Her får du tips til vertinnegaver som garantert vil bli satt pris på!

Fristelser til vertskapet

Når man er invitert til middag eller fest, er det en god idé å ta med en liten oppmerksomhet til vertinnen eller vertskapet, en såkalt vertinnegave. På den måten viser man at man setter pris på invitasjonen og forberedelsene verten har gjort før selskapet. En slik gave trenger ikke koste så mye, du kommer langt med rundt 200 kroner.

Noe som alltid faller i smak er deilige oljer, sauser, kjeks og krydder. Dette er noe man aldri egentlig får nok av, og er derfor en klassiker som gave til vertskapet. Kid Gourmet er en serie med smaker fra Middelhavsområdet, som Chili olivenolje, Basilikumpesto og Foccacine med rosmarin, som passer perfekt å ta med seg hvis man er invitert bort.

Olivenolje pakket inn pent med kjøkkenhåndkle
Skrubb, julesåpe, julehåndkle

Baderomsprodukter til vertinnen

En fin liten oppmerksomhet du kan gi bort som gjest er noe vertinnen selv kan bruke for å unne seg litt luksus i hverdagen. La Vie er en serie med deilige håndsåper, dusjsåper og håndkremer. Produktene er milde og inneholder kun ingredienser fra planteverdenen. Du kan også gi noe som kan pynte opp på julebadet.

Duftlys og lykt

Duftlys, lykter og lysestaker som vertinnegave

Som gjest kan du også gi bort noe som komplimenterer hjemmet, og duftlys er alltid en sikker vinner som vertinnegave. I tillegg til å gi en deilig duft i rommet, er de dekorative når de ikke er i bruk. En fin lykt er også noe som de fleste setter pris på, og flere av våre lykter kan brukes både ute og inne.

Ullpledd, tøfler, votter

Gi bort myke gaver som varmer

Pledd er gave som varmer. Gol og Veggli ullpledd er i 100% ull har ett enkelt mønstret design, som passer inn i de fleste stiler og hjem. Ullpleddet passer like godt i sofaen, sengen som i utemøblene Dette er en vertinnegave som vil spre glede over lang tid. Se også våre andre pledd.