Inviter til nyttårsfest!

Inviter til nyttårsfest!

Nå gleder vi oss til å feire det nye året, og i år kan vi endelig arrangere en skikkelig nyttårsfest. Her gir vi deg borddekkingstipsene som sikrer et flott festbord enten dere er to eller flere!
cocktail glass, glitrende kjoler og festbord

Lag feststemning

For en umiddelbar feststemning i rommet, pynt opp med hengende dekorasjoner og glitter. Dekk bordet til fest og sett opp et ekstra bord til snacks og drikkevarer.

Det første man bør velge seg ut, er duken man ønsker å bruke. Valg av duk setter grunnlaget for stilen. Går du for eksempel for en glanset jaquardvevet duk, eller en ustrøket rustikk linduk? Det er mange muligheter! Skal du ha duk til vanlig bord eller langbord – eller kanskje har du rundt bord? Vi har duker i opptil 350 cm lengde og også runde duker i flere størrelser!

Du kan også kombinere duk på tvers av duk, brikker til hver kuvert, eller løpere på tvers av bordet. Velg en kreativ kombinasjon bordtekstiler som imponerer, eller gå for rustikk minimalisme med et innslag av fest!

Dekket bord til nyttårsfest med modeller som tar selfie med nyttårsprodukter

Linduk og dekorative glass

På vårt festbord gikk vi for en sort linduk med vakker struktur, og satte prikken over i-en med festpynt i sølv og gull. Tips: bruk også photo props som bordpynt for god stemning rundt bordet!

Stearinlys får alt til å glitre litt ekstra, enten du velger å bruke telys, kubbelys eller stakelys. Her har vi valgt telys i en enkel telysholder i glass, og to dekorative stakelys som får skinne alene i høyden.

Våre festartikler i papir kan også brukes både som bordpynt og henges fra taket!

Dekket nyttårsbord med svart duk

Velkomsten!


Når bordet er dekket, finstasen er på og gjestene ankommer er det hyggelig å servere velkomstdrinker i fine cocktailglass som står i stil til resten av borddekkingen. Det er også gøy å mikse drinker i løpet av kvelden, vi har funnet frem drinkmix-settet vårt i gull for å varte opp gjestene. Velg gjerne en mocktail i år!

Barbord med glass, drikke og nyttårsprodukter

Godt nyttår!


Da gjenstår det bare å ønske alle verter og vertinner der ute lykke til og et godt nytt år!
Ta vare på øyeblikkene og skap minner for livet.

Ps. Her får du tips til vert- og vertinnegavene!

Jenter i kjoler som skåler ved festbordet på nyttårsaften

Tips! Lag dekorative isbiter med granateplefrø og rosmarin ved å bruke våre smarte isbitformer!

Glass, festdekorasjoner og stor kortstokk til nyttårsdfesten
Vinter selskap

Vinterens fineste borddekking