#goKidinterior

Vi blir veldig stolte hver gang vi ser Kid-produkter i ekte miljøer og fra tid til annen ber vi om tillatelse til å dele noen av disse bildene. Bildene kan publiseres på våre nettsider, i sosiale medier, på print, i annonser og i e-postkommunikasjon. 

Vi blir veldig stolte hver gang vi ser Kid-produkter i ekte miljøer og fra tid til annen ber vi om tillatelse til å dele noen av disse bildene. Bildene kan publiseres på våre nettsider, i sosiale medier, på print, i annonser og i e-postkommunikasjon. 

Ved å svare på vår forespørsel med hashtag #goKidinterior samtykker du til følgende: 

Du gir Kid ASA (org.nummer  988 384 135) med datterselskaper Kid interiør AS (org.nummer 958 467 095) og Hemtex AB (org.nummer 556132-7056), en ikke-eksklusiv og royalty-fri tillatelse til å bruke alle bilder du publiserer med hashtaggen #kidinterior eller @kidinterior og som du har svart #goKidinterior (heretter kalt "bilder") på nettstedene (kid.no/hemtex.se/hemtex.fi/hemtex.ee), i sosiale medier, på print, i annonser og i e-post. Kid ASA kan imidlertid aldri kreve eierskap til bildene dine, men har bare rett til å bruke dem til markedsføring på Kid ASA sine nettsteder (kid.no/hemtex.se/hemtex.fi/hemtex.ee), sosiale medier, på print, i annonser og e-post. Du fraskriver deg også retten til å bli navngitt i forbindelse med bildet ditt når vi bruker det i våre kanaler. 

Du bekrefter og forsikrer herved at (i) du eier alle rettigheter til bildene dine (ii) du har mottatt tillatelse fra enhver person som kan identifiseres i bildene dine, eller foresatte av slike personer, for å delta i markedsføring for Kid ASA (iii) du har mottatt tillatelse fra enhver person som kan identifiseres på bildene dine, eller foresatte av slike personer, til å overføre personopplysninger i samsvar med GDPR (iv ) Kid ASA sin bruk av bildene ikke bryter tredjepartsrettigheter, omdømmerettigheter eller er i strid med noen lov. 

Hvis du vil trekke tilbake ditt samtykke til at Kid ASA kan dele bildet ditt, kan du kontakte oss ved å klikke på bildet ditt der det blir publisert på et av våre nettsteder. Klikk deretter på i.et nederst til venstre. Dette vil føre deg til et skjema der du kan kontakte oss med informasjon om at du vil trekke tilbake ditt samtykke. Du kan også kontakte oss på kundeservice@kid.no.  

I forbindelse med at du gir oss rett til å publisere bildet ditt, behandler Kid ASA dine personlige data. Respektive selskaper i Kid ASA, dvs. Kid interiør AS (org.nummer 958 467 095) og Hemtex AB (org.nummer 556132-7056 ), er ansvarlige for personopplysninger for deres bruk av bildet ditt. Vårt juridiske grunnlag for behandling av dine personopplysninger, inkludert utlevering til et annet selskap i Kid ASA, er samtykke du gav da du svarte på vår forespørsel med hashtag #goKidinterior. 

Vi kan utlevere dine personopplysninger til andre selskaper, som for eksempel vårt mediebyrå som hjelper oss med å produsere markedsføringsmateriale. Slike selskaper har kun rett til å behandle dine personopplysninger etter våre instruksjoner. 

Flowbox er vår leverandør av denne tjenesten og hjelper oss med å publisere bildene dine på våre flater. De er også databehandler og mottar da dine personopplysninger og behandler de i henhold til sin personvernerklæring.

Hvis du vil få innsikt i behandlingen av personopplysningene vi gjør i forhold til deg, har du rett til å be om tilgang til dine personopplysninger. Du har også rett til å motsette deg behandlingen vår av dine personopplysninger. 

Full informasjon om hvordan vi behandler dine personopplysninger og dine rettigheter finner du i vår personvernerklæring.