Baderom

  Mengder av håndklær 50% | Sommerens badelaken 50%| Toalettmapper 50% | Baderomstilbehør 50%| Håraccessoirer 50% | Morgenkåper 50% | Skittentøyskurver 50%

  Skap en hyggelig stemning på badet med myke håndklær, komfortable badekåper, deilige såper og kremer og skap din egen hverdagsluksus! *Gjelder f.o.m. 27/5 t.o.m 23/6, gjelder allerede ikke nedsatte varer.

  359 produkter
  Luks kolleksjonen

  N y h e t !

  Lux Premium

  Se mer
  Se årets

  Se årets

  toalettmapper

  Se her
  Du har sett 24 av 359
  Vis mer

  Lekkert bad med små og store baderomsmatter

  En baderomsmatte er helt nødvendig på badet. En deilig og myk badematte er herlig å tråkke på når du kommer ut av dusjen eller badekaret, og du kan også legge den foran vasken slik at føttene kan hvile på et mykt underlag når du står og pusser tennene. Velg en liten eller stor badematte, alt ettersom hvor stort badet ditt er. Har du ikke varmekabler på badegulvet, vil en matte til badet utgjøre en stor forskjell – spesielt på vinteren.

  Men baderomsteppet trenger ikke bare være til praktisk nytte, den kan også være med å skape atmosfæren i rommet. Matten gir badet et mykere utseende, og mulighetene for å skape ditt eget uttrykk i rommet er mange.

  Firkantet eller rund badematte i flere farger og stiler

  Varier med ulike stiler og farger etter eget ønske. Et ensfarget teppe passer på de fleste bad. Hvis du har et stort bad, kan du for eksempel ha en firkantet badematte foran dusjen eller badekaret og en rund badematte foran vasken. Match dem i samme farge for en helhetlig look på badet, eller kombiner ulike farger hvis du heller foretrekker litt fargespill.

  Enten du ønsker et enkelt og stilrent bad, eller et baderom med et sterkere uttrykk, vil en et baderomsteppe være med på å skape den atmosfæren du ønsker.

  Kombiner teppe til bad med annet baderomstilbehør

  Uavhengig om du har et lite eller stort, nytt eller gammelt bad, kan du enkelt freshe det opp med en ny baderomsmatte i kombinasjon med annet baderomstilbehør. Bestem deg for en stil eller farge, og velg håndklær, dusjforheng og såpedispenser i samme farge. Vipps – så har badet ditt et helt nytt uttrykk! 

  Velg baderomstepper med god kvalitet

  Alle våre matter til bad er laget av deilig bomull. Men baderomsmatten bør ikke bare være myk og god å stå på – den bør også absorbere væske og tørke raskt. Områdene rundt dusj, badekar og vask utsettes gjerne for mye vann, kanskje også såpe og sjampo, så en badematte som holder gulvet tørt er viktig både så du slipper å skli på såpevann og så du kan unngå eventuelle fuktskader.

  Baderomsteppet bør også ligge stabilt på gulvet. Hvis du trenger en baderomsmatte og har barn i huset, vil en antisklimatte være ideelt. 

  Ta vare på baderomsmatten

  Våre badematter er lettstelte og enkle å ta vare på. Etter du har brukt den bør du alltid henge den opp slik at den er helt tørr til neste bruk, da holder den seg pen lengst mulig. Teppene vaskes på 30°, 40° eller 60° avhengig av materialet det er laget av. Følg anvisningene på produktet for nøyaktige vaskeanvisninger.

  Vi i Kid er opptatt av å levere gode og trygge produkter samtidig som vi tar vare på miljøet. Når du handler hos oss kan du derfor være sikker på at varene er laget gjennom best mulig bærekraftig produksjon og trygge og gode arbeidsforhold.

  Hos oss finner du et stort utvalg baderomsmatter slik at du kan velge det som passer best til ditt bad. Finn badematten du ønsker i vår nettbutikk, eller ta en tur innom en av våre butikker!

  Baderom

  Fornye badet uten å skifte ut alt? Vi har et stort utvalg av sesongens fineste interiør til ditt bad: håndklær, baderomsmatter, skittentøyskurver, dusjforheng med mer. Finn interiøret som passer for deg og din stil.