Alle hagemøbler & utepotter 30% ved kjøp minst 2 produkter! | Vi har stor pågang, takk for tålmodigheten! 👩🏻‍🔧 📦

  Tepper

  Myke tepper til hele hjemmet

  Ved å plassere et teppe i enten stuen eller på soverommet, får rommet raskt et mykere uttrykk. Hos oss finner du slitesterke gulvtepper i ulike farger og størrelser til alle rom: stue, kjøkken, soverom med mer. Vi har et bredt utvalg av tepper som passer til enhver innredning og smak.

  Hvordan velge riktig teppe til innredningen

  Når du velger et teppe, er det viktig å tenke på innredningen i rommet. Hvis rommet har en nøytral fargepalett, kan du velge et teppe med et mønster eller en farge som gir rommet litt liv. Hvis rommet allerede har mye mønster og farger, kan du velge et teppe i en nøytral farge for å balansere utseendet.
  En annen faktor å vurdere når du velger et teppe, er størrelsen på rommet. Hvis rommet er lite, kan et stort teppe få rommet til å virke større. Hvis rommet er stort, kan flere mindre tepper brukes til å definere forskjellige områder i rommet.

  Les mer om hvordan velge riktig teppe her

  Hvordan vaske tepper

  For å holde teppet ditt rent og i god stand, anbefaler vi at du støvsuger det regelmessig. Hvis teppet ditt har en flekk, bør du rengjøre den så snart som mulig. Du kan bruke en mild såpe og varmt vann til å rengjøre flekken. Hvis teppet ditt trenger en dypere rengjøring, kan du leie en damprenser eller kontakte en profesjonell rengjøringsbedrift.

  Les mer om hvordan vaske tepper her

  Størrelser på tepper

  Vi har tepper i mange størrelser - alt fra de mindre størrelsene 60x90 cm, 70x140 cm, 80x150 cm til mellomstore størrelser med 70x240 cm, 160x230 cm, og til de største teppene på 240x300 cm og 200x300 cm.

  Vi håper at denne informasjonen hjelper deg med å velge det perfekte teppet for rommet ditt.