Store tepper

  Oppgrader hjemmet ditt med et stort gulvteppe. Vårt utvalg av store tepper i blant annet 240x300 og 200x300 cm kommer i mange farger, materialer og mønstre som passer til enhver smak og innredningsstil. Et stort gulvteppe kan fungere som et naturlig midtpunkt i ethvert rom. Hos oss finner du et utvalg av myke og deilige gulvtepper som skaper en varm og innbydende atmosfære i hjemmet ditt. Oppdag vårt utvalg av store tepper nå og finn det perfekte gulvteppet for ditt hjem.

  15 produkter

  Store tepper

  Når du skal velge et gulvteppe, er det viktig at du tar hensyn til fargene i rommet og fargen på gulvet. Velg en farge og et materiale som passer til din personlige smak og stil. Et stort gulvteppe kan gi rommet en varm og innbydende atmosfære, og skape et naturlig midtpunkt som binder møbelgrupper sammen.

  Skap en lun atmosfære med store tepper

  Store tepper gir en lun atmosfære og er perfekte for å gi rommet ditt et løft. Et teppe i riktig størrelse kan definere soner i rommet og gi en følelse av romslighet. Vi tilbyr et bredt utvalg av store tepper i ulike størrelser, farger og materialer, slik at du kan finne det perfekte teppet for hjemmet ditt.

  Velg riktig farge og materiale

  Når du velger et teppe, er det viktig å velge en farge som passer til interiøret i rommet. Materialvalget avhenger av hvor teppet skal ligge. Under spisebordet bør du velge et teppe som tåler litt søl, mens et mykt og lunt teppe kan være perfekt i stuen.

  Definer soner med store tepper

  Et stort gulvteppe kan definere soner i rommet, for eksempel ved å lage en koselig lesekrok eller definere sittegrupper. Med våre store tepper på 240x300 og 200x300 cm kan du skape romslighet og få rommet til å se større ut.

  Dempe lyden med et stort teppe

  Store tepper hjelper på akustikken i rommet og kan dempe lyden. Du kan legge til ekstra varme og demping ved å velge et teppe med en tykkere eller mykere struktur. Med et stort teppe kan du skape en lun og harmonisk atmosfære i hjemmet ditt.

  Teppeunderlag: viktig for beskyttelse og komfort

  For å gi gulvteppet en god luftsirkulasjon og beskytte gulvet mot slitasje, er det lurt å legge et teppeunderlag under store tepper. Dette vil også bidra til å forhindre at støv og smuss ikke sliter mot selve gulvet, samt unngå at teppet sklir rundt.