• Jul
 • Julelys og adventslys

  Julelys og adventslys

  Julelys gir julestemning i hjemmet. Hos oss finner du duftlys, kubbelys, stearinlys og telys. Adventslys er en del av juletradisjonen . Vi har adventslysestaker, adventslys og julestaker i mange varianter . Velg din favoritt og skap kos og stemning!

  51 produkter
  Du har sett 24 av 51

  Julelys og adventslys

  Julelys - skap en magisk stemning i hjemmet ditt

  Julelys er mer enn bare en praktisk måte å lyse opp rommet på. De er også en viktig del av julepynten som gir en varm og koselig atmosfære i hjemmet ditt. Enten du foretrekker duftlys, kubbelys, stearinlys eller telys, har vi et stort utvalg av julelys i forskjellige farger, former og størrelser. Hos oss finner du julelys som passer til enhver smak og stil.

  Adventslys - tell ned dagene til jul

  Adventslys er en del av den norske juletradisjonen som markerer ventetiden til jul. Hvert lys representerer en av de fire søndagene i advent, og de tennes etter tur hver uke frem til julaften. Adventslys kan være både enkle og dekorative, og de finnes i mange varianter. Vi har adventslysestaker, adventslys og julestaker i mange ulike varianter. Velg din favoritt og skap en hyggelig stemning i vinduet eller på bordet.

  Tips til å velge og bruke julelys

  Når du skal velge julelys, er det noen ting du bør tenke på. For det første bør du velge julelys som passer til rommet og julepynten din. For det andre bør du tenke på sikkerheten. For det tredje bør du følge bruksanvisningen og ikke la julelysene brenne uten tilsyn.