• Jul
 • Adventsstjerner og adventsstaker

  Adventsstjerner og adventsstaker

  En vakker adventsstjerne med lys hører julen til, og er en klassiker i norske hjem. Lys opp den mørke tiden med en julestjerne i vinduet mens du teller ned til den deilige juletiden. Finn din favoritt blant våre ulike materialer, størrelser og farger! 

  9 produkter

  Adventsstjerner og adventsstaker

  Adventsstjerner og adventsstaker

  Adventsstjerner og adventsstaker er en klassisk juledekorasjon som hører julen til i norske hjem. En vakker adventsstjerne med lys kan lyse opp den mørke tiden og skape en koselig stemning i hjemmet mens du teller ned til den deilige juletiden. Hos Kid finner du et stort utvalg av julestjerner i ulike materialer, størrelser og farger.

  Vakre adventsstjerner til vinduet

  En adventsstjerne i vinduet er en vakker og tradisjonell måte å skape julestemning på. Hos Kid finner du et stort utvalg av julestjerner i ulike materialer, størrelser og farger. Velg mellom enkle og stilige stjerner i papir eller mer robuste stjerner i metall. Hvis du vil ha en mer personlig touch, kan du velge en stjerne som du kan dekorere selv. Du kan for eksempel bruke maling, glitter eller annet pynt for å gjøre stjernen unik.

  Adventsstaker for en koselig stemning

  Adventsstaker er en annen klassisk juledekorasjon som kan skape en koselig stemning i hjemmet. Hos Kid finner du et stort utvalg av adventsstaker i ulike materialer og størrelser.

  Vi håper du finner din favoritt blant våre ulike alternativer.