En naturlig sommerstil

Sunny Living

Den første sommerstilen vi slipper for sesongen er en rustikk, men enkel stil. Uttrykket er lett og moderne, men med innslag av enkelte grøvre detaljer. Dyrking av planter og vekster har inspirert denne naturlige stilen, og stikkordene er uformelt og komfortabelt.  

Uterom med rottingmøbler og pynteputer

Fargeskalaen i denne stilen er fylt av solkyssede toner av oransje og gult, kombinert med naturens grønntoner. Hvitt og beige hører naturlig med til paletten, og du kan bruke noe sort i accessoirer og møbler. Dette for å modernisere og stramme opp stilen.

Myke og naturlige materialer

Tekstilene ønsker vi enten ensfargede eller med blomstermønstre. De skal føles myke mot huden og er gjerne laget i naturlige materialer som bomull og lin. På soverommet tar denne stilen inn sengetøy med florale mønstre og enkle striper, og myke, sommerlige pledd. Krepp sengesett er perfekt for varme sommernetter!

Seng med krepp sengesett i grønt og oransje
Seng med sengesett med floralt mønster

Idyll på uteplassen

For uterommet har vi brukt møbler i både plast og kunstrotting – det kan også være kult i kombinasjon! Møblene er lette og flyttbare og passer både ute og inne. For å skape en idyllisk stemning på verandaen, vil vi anbefale å henge opp gardiner rundt uteplassen. Enten en lys og florlett gardin som duver i vinden, eller en lingardin som henger svært pent med sin vakre struktur. 

Folk som hygger seg rundt et vakkert dekket bord i skyggen av et tre

Detaljene

Ellers dekorerer vi med materialer som strå, jute, og lyst treverk. Flettede kurver passer godt inn i dette naturlige og organiske universet. Rustikk keramikk på potter, krukker og vaser, samt noe transparent farget glass, understreker denne herlige sommerstilen.

En kvinne har på seg en stripete kaftan fra Kid.