Naturlig jul med stemning i fokus

Naturlig jul med stemning i fokus

Det nærmer seg jul og vi ønsker å kose oss og finne roen, selv om tiden før jul kan være stressende for mange. Det kan hjelpe å fylle hjemmet med myke tekstiler, stemningsfulle lys, duftlys og noe varmt og godt i julekoppen. Vår naturlige julestil er komfortabel og behagelig, med fargepalett fra naturen, myke tekstiler stemning og hygge i fokus. Ikke glem å ta vare på øyeblikkene med dine nærmeste.

  Har du en moderne og minimalistisk stil hjemme og ønsker at julepynten skal være i stil med hverdagens farger og uttrykk? Eller vil du vente med rød jul til vi er nærmere høytiden? Her har vi plukket ut produkter som kan passe deg som ønsker julestemning i naturlige farger. Julestemning kan skapes uten det røde interiøret også. Pynteputer med julemotiver, store adventsstjerner og stearinlys i fine staker og lysholdere setter en koselig adventsstemning mens vi venter på julen.

  Dekket bord til advent og jul

  Naturmaterialene fra høstens trender fortsetter inn i jula. Vi trekker naturen inn i hjemmet i form av kongler, kvister og gran – alt skogen har å by på. Når du skal dekke et bord med juletema er det hyggelig med levende lys og pynt i form av nøtter, kongler, trær og julekuler. Hint av gull, kobber eller farget glass gjør denne naturlige borddekking noe mer elegant, hvis du ønsker et festbord! Vi syns det kan være fint med litt mønster i duken, enten ton-i-ton eller i grønt! Men en klassisk naturfarget linduk setter også en fin base for denne stilen.

    Naturlig jul på soverommet

    Få et lunt og koselig soverom med både sengesett og pysj i myk flanell! Med farger fra naturen og klassiske ruter eller andre julemotiver på sengesett, pynteputer og sengetepper, får du raskt julevibber på soverommet. For de som ønsker litt ekstra luksus i høytiden, så har våre Premium Collection sengesett i egyptisk bomull kommet i denne stilens fargepalett. Dette er vår aller beste sengesettkvalitet – og lekrere blir det ikke! Stjerner i vinduene og levende lys setter kronen på verket.

     Ta vare på øyeblikkene

     Dette er en stemningsfull, men avslappet og enkel stil. Tekstilene skal være naturlige, som lin, ull og kraftig bomull. Myke puter i forskjellige materialer myker opp og gir en varm atmosfære. Fargene går i naturens toner, fra off-white til mørkt mosegrønt. Stilen passer like godt på hytta som i et moderne, nordisk hjem. Finn dine interiørfavoritter og kos deg med julepyntingen!