Klassisk jul

Klassisk jul

Her finner vi den tradisjonelle julestilen til hus og hytte. Klassiske ruter kombineres med blomstermotiv, og fargeskalaen er preget av julerødt. Håndverkstradisjoner som broderi, strikk, flettet kurv, ull, klassisk julemotiv, nisser og kranser er viktige elementer for denne tradisjonelle stilen.

Koselig, julepyntet soverom

Et klassisk soverom i julens farger - rødt, grønt og beige. Flanell sengesett med julefarger og -motiver er alltid en vinner på den kalde årstiden. Ellers går vi for sengesett i bomull og sateng, som er utrolig behagelig å sove i. Et sengesett med ruter skaper et nostalgisk julesoverom. Et ensfarget rødt sengesett setter også skikkelig julestemning, og kan enkelt kombineres med andre mønstre, som broderte blomster eller printede julemotiver. 

Jul i stuen

Ingenting skaper julestuen som røde julegardiner! Vårt ønske er å gjøre det koselig i hver krok, så vi benytter grankvist og kongler, julekuler og levende lys på alle småbord, hyller og vinduskarmer. Det skal også bugne av pynteputer i ulike tekstiler. Man kan enten gå for det tradisjonelle, som broderte mønstre av fine og detaljrike julemotiver i kombinasjon med ensfargede, stripete eller rutete puter. Eller man kan gå for litt mer humoristisk interiør - som pyntepyter med håndtegnede motiver, søte nisser og koselige sitater. 

Velkommen til bords

Gjør julemiddagen litt ekstra koselig i år med nostalgiske mønstrede duker og matchende servietter. Skap høytid med røde duker, drikkebrikker med julemotiver, levende lys og store vaser med en dekorativ bukett.

Pynt med elementer fra naturen - kongler og ekte granbar gjør seg godt både som bordpynt og som dekor ellers i huset. Lukter godt gjør det også!