Klassisk jul

Klassisk jul

Tradisjonen tro finner vi frem den røde og grønne julepynten. Det skal være en lun, nostalgisk og varm atmosfære. Inspirasjonen er hentet fra den autentiske og tradisjonsrike julen vi alle kjenner til. Men vi har alle våre egne minner og referanser som kan implementeres i interiøret, så her er det åpent for personlig preg og preferanser!

Håndtverkstradisjoner som broderi, strikk og tovet ull står sentralt. Varme ullpledd i klassiske ruter hører med. Grantrær, girlandere og lekre grønne kranser setter prikken over i’en. Vi elsker også julekuler i ulike farger og fasonger - de trenger ikke bare henge på juletreet!

Tid for julebord!

Vi dekker bordet med en lekker juleduk, broderte stoff-servietter, og serviettringer som matcher. Du kan også bruke blomster, blader eller kongler som pynt på serviettene. Julekuler og lyslenker er perfekt som bordpynt
og håndskrevne bordkort legger også til en ekstra touch av kreativitet.

Finn dine favorittgardiner!

Vi bytter ut gardinene i stuen og på kjøkkenet for å markere at julen er i hus. Elegante, røde velourgardiner er et godt valg, da de henger med fint fall og skaper en lun stemning i rommet. Du kan også gå for mønstrede gardiner, og gardiner i bomull- eller linkvalitet. 

Gjør gjesterommet klart for julegjestene!

Det er hyggelig å bringe litt julestemning inn på soverommet også – og på
gjesterommet hvis du skal ha overnattingsgjester i julen. Sett på et sengesett med ruter
og legg til pynteputer med julemotiv, så har du kommet langt! Nisser og julestrømper
er også skikkelig koselig julepynt.

Flanell sengesett er laget av 100% bomull og kjennetegnes ved at overflaten er børstet. Flanell føles lunt og mykt mot huden og passer perfekt for kalde nettet, eller deg som fryser lett. Vi har sengesett i både garnfarget bomull og garnfarget flanell. Det vil si at garnet i stoffet er farget før veving, noe som gjør at sengesettet holder bedre på fargen og er ekstra mykt og deilig.