Vårens elegante stil - Blue Shadow

Vårens elegante stil - Blue Shadow

Vår nye stil «Blue Shadow» er inspirert av hotellinteriør fra 50-tallet. Det er en noe mørk og maskulin stil, men samtidig svært elegant. Bruk av blåtoner som marineblå og turkis på enkelte detaljer får interiøret til å poppe. Tunge gardiner og tykke tepper i lyse beigetoner rammer det hele inn med en følelse av varme og komfort.
Stue med beige gardin og pynteputer i beige og blått

Fyll opp med pynteputer

Vi ønsker å virkelig fylle sofaen med myke pynteputer. Kombiner gjerne puter i ulike tekstiler og mønstre. Det er veldig kult med naturlige, florale mønstre kombinert med stramme ruter eller striper som tar igjen hverandre i fargene. Alle putene trenger heller ikke ha samme størrelse og form. Miks og match med store og små, kvadratiske og rektangulære pynteputer.

Pyntepute med tistel og pyntepute med ruter

Tips!

For deg som liker å fornye ofte, kan det være smart å kjøpe løse pynteputetrekk til innleggsputene dine. Du kan sette dem utenpå hverandre og bytte om som du ønsker! For ekstra fluffy og fine pynteputer, gå for innleggsputer i dun.

Soverom i blåtoner

Vi trekker de blå tonene med oss inn på soverommet også, alt fra mørk marineblått til en friskere turkis. Vi syns det er kult å kombinere ett mønstret og ett ensfarget sengesett, men man kan selvsagt gå for to like også. Florale mønster gir sengen din et løft denne sesongen. Sjekk også ut vårt bestselgende sengesett Eden Soft i stenvasket sateng, som kommer i mange fine farger denne vinteren. Tenk også over valg av belysning på soverommet. En kul stålampe eller nattbordslampe kan gi rommet et løft!

En seng med blått blomstrete sengesett
Oppredd seng og lamper på soverommet

Sesongnyheter i keramikk og glass

Dekoren i denne stilen er i keramikk og farget glass, gjerne med mønster av geometriske former. Fargene går i sort, jordfarger og det lille essensielle innslaget av blått. Mørkt treverk i møblene skaper kontraster og gir stilen et hint av dramatikk. Se også våre sesongnyheter, store gulvtepper, som gir rommet en siste finish!

Pynt og dekor på en marmorhylle
Loungestol, krakker og gulvtepper i behagelige beigetoner

Stemningsfull borddekking

Et stilig og elegant bord trenger ikke være veldig komplisert å dekke. Vi har duker til små bord, langbord og runde bord. I denne stilen går vi for blått som basefarge og lar både bordtekstiler og servise gå i ulike blåtoner.

Twisted stakelys og glass i sotet farge gjøre det hele elegant og trendy. Det kan også være like vakkert med tørkede blomster som med friske – og de kan brukes om igjen ved flere anledninger!  

Et rundt dekket bord med blått tema
Kjøkken og servise