Elegant jul

La deg inspirere av den elegante julestilen i år. Her skal julen skinne, om du velger å gå for gull, sølv eller messing. Gå gjerne for blanke og glatte tekstiler, som jaquardvevede duker og gardiner i fløyel, men også lin passer inn her. Tenk farget glass, paljetter og krystall! Passer fint både i et tradisjonelt og i et moderne hjem.

Skap stemning rundt bordet

Elegant dekketøy i kombinasjon med duker i naturlige materialer eller med spennende mønstre gir liv til middagsbordet. Tenn stearinlysen som får det til å glitre i alle overflater. Hent frem julestemningen ved å dekorere med julekuler, stjerner og girlandere.

Jul på soverommet

Få et elegant soverom med en touch av jul med sateng sengesett med delikate mønstre og rosatoner. Re sengen myk med store hotellputer og bløte pelspledd. Ønsker du det lille ekstra, ha gjerne et deilig duftlys, pynt med en krans på veggen eller heng en koselig stjerne i vinduet. Og ikke glem nattbordet! Pyntetrær bringer julestemning, og sammen med telys og ekte eller tørkede blomster bringer du julen inn på soverommet.  

Elegant stue

Gjør stuen julepyntet med gardiner i velour, nervøs fløyel eller rett og slett gå for eksklusive silkegardiner! Dekorer sofaen med pynteputer i ulike tekstiler. og gjerne et premium pledd som setter den luksuriøse stilen.

La bordet og vinduskarmene bli pyntet med glitter og gull, og heng opp julestjerner i papir i alle vinduer! 

Elegant jul i stuen

La hjemmet glitre

Vi dekorerer med stearinlys i trendy lysastaker og vaser med kvist og blomster. Rike kranser henges over bordet og i alle vinduer, gjerne med en stor sløyfe til pynt. Kransene er laget av vakre eucalyptus- og einerkvister – eller i messing og gull! Julekuler med glitter er også den perfekte dekoren til alle anledninger. De kan henges på en kvist, legges på bordet eller danderes på et lysfat!

Det er musikken, maten og menneskene rundt deg – denne unike kombinasjonen som gjør julen så spesiell. År etter år.