Lys og harmonisk høst

Lys og harmonisk høst

Stilen er selektiv, enkel og ikke overfylt, hvor målet er å skape avslappede omgivelser med en tidløs og harmonisk atmosfære.
En lys stue med blomstrede gardiner i lys beige og pudderrosa

Ro i stuen

I stilen Blond Nature handler det om balanse, ro, naturlig lys, komfort og funksjonalitet. En lys og delikat stil med en moderne vri. Vi fortsetter å la oss inspirere av de lyse puddertonene, runde former og vaser og pynt som ser hjemmelaget ut. Tekstilene er for det meste ensfargede, men det er innslag av både grafiske mønstre, striper og enkelte blomstermotiv. Det viktigste for looken er at fargene skal gå ton-i-ton.

Hvite lingardiner og en dame som holder en stor blomstervase
En lys stue med pudderrosa lingardiner

Overflater og materialer

Rommene er lyse med rene, gjerne malte matte overflater. Store vindusflater slipper lyset inn. Treverket er lyst og gir varme til interiøret. Viktig med naturlige blomster, men de kan gjerne være tørket.

Delikat borddekking

Når vi dekker bordet, liker vi at alle bordtekstilene er i samme farge, kvalitet og også eventuelt mønster. Vi går da også for servise, vaser og friske blomster i de samme fargetonene. Glassene har nostalgiske krystallmønster og glir perfekt inn i denne klassiske stilen. 

Blå linduk med matchende tøyservietter

Accessoirene er ofte i gjennomskinnelig glass eller malt keramikk, også dette for å gi et rolig inntrykk. Tekstilene er for det meste ensfargede, men det er innslag av både grafiske mønstre, striper og enkelte blomstermotiv.

Beige soverom
Grønt soverom med florale mønstre

På soverommet finner vi mer av de florale mønstrene, på sengesett i satengkvalitet eller annen myk bomull. Fokus på det komfortable. Denne stilen har som mål å gi et avslappede, tidløst og harmonisk hjem.