Slik innreder du hjemmekontoret

Mange av oss har opplevd en overgang fra å jobbe på kontoret til å jobbe hjemmefra. Dette har satt fokus på viktigheten av å ha et godt arbeidsmiljø hjemme - finner du den riktige atmosfæren for deg kan du inspirere til både kreativitet og produktivitet!
Hjemmekontor - beige trepult med organiseringsprodukter

3 steg til et inspirerende hjemmekontor

1. Møbler og miljø
Et godt hjemmekontor begynner med et godt arbeidsbord og ikke minst den rette stolen. Men husk at også et mykt gulvteppe har mye å si for både komfort og akustikk og at godt arbeidslys er alfa og omega. Velg gjerne en lampe som både er dekorativ og gir godt lys der du trenger det!

Skap også et inspirerende miljø med andre dekorative elementer som tørkede blomster og annen pynt. Hvorfor ikke style en kul bokhylle med en blanding av pynt og nyttig litteratur? Vi elsker også å få inn et innslag av grønt - en vedlikeholdsfri, kunstig plante er perfekt på hjemmekontoret.

Seksjonsorganiserer til hjemmekontor med notatbøker

2. Utstyret som inspirerer
La også skrivebøker, penner og annet utstyr være en del av stylingen! Vår kolleksjon kontorartikler fra Paper Tales lar deg mikse og matche dine favorittfarger for å inspirere til en produktiv arbeidsflyt hjemme. Uansett om du tar viktige notater eller skriver ned løse tanker, vil våre dekorative produkter på kontorpulten motivere deg.

3. Den lille kosen som gir motivasjon og energi
Gi deg selv en boost med det lille ekstra. Tenn et par telys for en hyggelig atmosfære og fyll en skål med oppskåret frukt eller annen snacks. Ofte blir man litt kald av å sitte stille lenge - stikk føttene nedi varme tøfler og ha gjerne et par pledd tilgjengelig, for eksempel i en dekorativ kurv i hjørnet.

Vi gleder oss til å fylle favorittkoppen med kaffe eller te, og sette oss ved pulten på hjemmekontor!

Skrivebord med notatbok, macbook og kaffe
Beige skrivebord i tre med organiseringsprodukter i beige og kaffekopp

Se vår kolleksjon med kontorartikler her!

Shop Paper Tales