Studentliv på lavbudsjett: 10 smarte løsninger til hybelen!

Studentliv på lavbudsjett: 10 smarte løsninger til hybelen!

Har du studieplass til høsten og skal bo for seg selv? Eller kanskje i et kollektiv, eller med en kjæreste eller roomie? Her er noen gode tips til nyttige ting å ha med seg på hybelen!
  1. Seng og sofa i ett møbel, så du får max komfort på liten plass.
  2. Vi har dyne, pute og sengesett til priser som er snille med lommeboken!
  3. Produkter som hjelper deg å holde orden i klærne dine, samtidig som det ser fint ut!
  4. Deilige. myke kosestoler som passer til både avslapning og til gjester. 
  5. Produkter som hjelper deg å holde orden på hjemmekontoret.
  6. Vesker og cover som hjelper deg å ta vare på tingene dine frem og tilbake fra skolen. 
  7. Piff opp enkle matretter på studentbudsjett!
  8. Spar penger ved å ta med matpakke på skolen - vi har det du trenger. 
  9. Gjør det lett å holdehybelen ryddig og ren!
  10. Tips til den populære fredagstacoen - sunn, enkel og rimelig helgemiddag!

1. Daybed - Max komfort på liten plass

Alt som er plassbesparende er smart på studenthybelen. Med Duo bed får du både sofa og seng i ett! Seng om natten, sofa om dagen – eller motsatt om du er et nattdyr – det er helt enkelt å bare snu om madrassen. Etter en lang dag med studier invitere Duo Bed til både avslapning og søvn. Bedre søvn, bedre karakterer!

Student som sitter i en seng med mac og et stripete sengesett

2. Dyne, pute og sengesett til en rimelig penge

Sengetøy, dyne og pute er en nødvendighet - men det trenger ikke nødvendigvis gå så hardt utover lommeboken! Hos oss får du kjøpt en pakke med helårsdyne og medium høy pute i fiberkvalitet til kun 249,- Vi har også mange fine sengesett til budsjettvennlig priser. Gode, myke sengesett i bomullskvalitet, også i krepp, med fine mønster og design.

Klesstativ med organiseringshyller, kleshengere og skostativ.

3. Få orden i klærne dine på liten plass

Med dette klesstativet og dets tilhørende smarte løsninger kommer man lagt! Når du henger klær på kleshengere anbefaler vi smale kleshengere slik at ikke hvert plagg tar mer plass enn nødvendig. I tillegg finner du fester til å tre på kleshengerne for å kunne henge flere plagg på samme plass. Kjempesmart i
et lite skap! Du får også et smart hyllesystem i tøy, som enkelt henges på stangen, enten på et slikt stativ, eller i klesskapet ditt.

En myk stoffstol

4. Flyttbare sitteplasser du kommer til å elske!

Denne deilige, myke stolen er kjempefin å dra frem hvis du får besøk og mangler en sitteplass. Den er like god å skravle i som en sofa, hvis ikke bedre! Den kan også erstatte en lenestol, hvis du vil lese en bok eller se på tv og samtidig sitte skikkelig behagelig. Om sommeren kan den også tas med ut i finværet og brukes som solstol!

Skrivepult med gode organiseringsløsninger

5. Orden på hjemmekontoret

For å holde tankene dine strukturerte når du skal studere, er det viktig å ha orden rundt deg også. Sorter og arkiver papirer i et godt system, og samle skrivesaker på ett sted. Vi syns det gir ro at oppbevaring og annet
kontorrekvisita går igjen i en behagelig og matchende fargepalett. Det er lettere å bli inspirert når det er fint rundt deg!

6. Ta vare på tingene dine

Når man skal frakte laptop og andre verdisaker frem og tilbake fra skolen, er det viktig å passe godt på det. Hos oss finner du utrolig fine PC-vesker i design som matcher de øvrige kontorproduktene, skrivesakene og også pennal og toalettmapper.

Student som spiser en bolle med nudler pluss krydderserie fra Kid.

7. Piff opp enkle matretter

Som student tar man seg ofte verken tid eller råd til å lage avanserte middager i hverdagen. Men det betyr ikke at maten ikke kan smake godt! Med vår Gourmet selection kan du piffe opp ethvert enkelt måltid. Den består av alt fra oljer og krydder med gode smaker, chili flak, pestoer og pastasuser til noen søtsaker. Importøren, Dardanos Fine Foods, har knyttet til seg små produsenter og generasjonsdrevne familiegårder, hvor råvarekvaliteten er i fokus. Topp kvalitet er et viktig kriterie for våre matvareprodukter.

Fin, gjennomsiktig matboks med deilig mat oppi + en vannflaske som måler hvor mye du har drukket.

8. Spar penger med matpakke på skolen

Det er viktig å ha med seg god og næringsrik mat på skolen for å få studert optimalt. Se våre kjempefine matbokser som holder maten fersk og god. Nesten enda viktigere er det å drikke nok vann gjennom
dagen. Ta en kikk på denne smarte drikkeflasken som minner deg på og oppfordrer til å drikke vann hver time!

Rydding av kjøkkenbenk

9. Gjør det lett å holde det rent

På et lite kjøkken er det ekstra ålreit å holde det rent og ryddig til en hver tid. Med de rette redskapene er det ikke vanskelig, heller! Med en feiekost lett tilgjengelig, er det ikke tidkrevende å feie smuler vekk fra gulvet. Du finner også en liten superpraktisk kost til å sveipe over kjøkkenbenken med. Gode oppvaskrutiner er også et godt tips - ta oppvasken med en gang, heller enn å la det hope seg opp. Praktisk stativ til å tørke oppvasken på er nyttig!

Tortillalefser i en tortillavarmer pluss tilbehør i fine skåler og tacokrydder fra Kid.

10. Tips til den populære fredagstacoen!

Taco er en forholdsvis enkel, sunn og rimelig kosemiddag. Vi har det du trenger til tacokvelden til en god pris, alt fra søte skåler, fint bestikk, taco spice mix og en superfin lefseholder som hjelper deg å holde tortillalefsene varme.