3 tips til hjemmespa og egentid

3 tips til hjemmespa og egentid

Nyt en stund for deg selv og lag ditt eget hjemmespa på badet! Enten du har badekar eller dusj kan du enkelt forvandle badet til din egen lille oase, lage deg en kopp te og senke skuldrene helt. Her er tre tips til ditt hjemmespa:

1. Sett stemningen med levende lys og noe på øret

Fyll rommet med avslappende eller oppmuntrende musikk, alt ettersom hvilket humør du er i. Eller kanskje du ønsker å koble av med din favoritt-podcast eller lydbok? Ett levende lys gir også et stemningsfullt preg i rommet - tenn gjerne også et duftlys!

2. Få hotellfølelsen med gode, rene håndklær

Tykk, behagelig frotté gir en god følelse av velvære, og følelsen av å være på hotell eller spa. Sørg for å ha rene, gode håndklær tilgjengelig, og gjerne en god badekåpe! Tips: håndklærne blir aller mykest når de tørkes i tørketrommel. Les mer om hvordan du kan få håndklærne dine myke her!

3. Velg kroppspleie med din favorittduft

Gjør dusjen eller badet til en sanserik opplevelse ved å velge produkter som har en duft du blir glad av.

Kroppspleieserien LA\VIE består av to duftserier med lik base, men med ulike noter fra eteriske oljer; den ene med frisk og spennende duft av sitrongress, og den andre en mer elegant og dempet duft av lavendel. Serien er basert på naturlige råvarer og nærende ingredienser, nøye valgt ut for sine positive egenskaper. Produktene er milde, veganske, og inneholder kun ingredienser fra planteverdenen.