LA\VIE - en serie velværeprodukter

LA\VIE - en serie velværeprodukter

LA\VIE er en ny og eksklusiv velværeserie, inspirert av skandinavisk renhet og naturens spennende dufter.

«La Vie» betyr «livet» på fransk, og er skapt med hengivenhet og omtanke for naturen rundt oss, og livets små og store øyeblikk.  

LA\VIE består av to duftserier med lik base, men med ulike noter fra eteriske oljer; den ene med frisk og spennende duft av sitrongress, og den andre en mer elegant og dempet duft av lavendel. Serien er basert på naturlige råvarer og nærende ingredienser, nøye valgt ut for sine positive egenskaper. Produktene er milde, veganske, og inneholder kun ingredienser fra planteverdnen. LA\VIE inneholder ingen parabener, kunstige fargestoffer eller ftalater.


LA\VIE er designet i Norge, og utviklet eksklusivt for Kid Interiør i Danmark av House of Cosmetics. Serien er laget for å skape den herlige spa-følelsen hjemme på ditt eget bad, og er foreløpig tilgjengelig i håndsåpehåndlotionkroppsskrubbbodylotion og bodycreme. Med sitt rene design og nærende innhold er dette produkter som naturlig vil inngå i din daglige hudpleierutine, samtidig som de gir et eksklusivt og moderne uttrykk på baderomshyllen.

LA\VIE  er en vegansk velværeserie.

En forfriskende håndsåpe med duft av sitron, passer perfekt inn på kjøkkenbenken.

En forfriskende håndsåpe med duft av sitron, passer perfekt inn på kjøkkenbenken. 

Ta en deilig og avslappende dusj med en lavendel-duftende dusjsåpe,

Ta en deilig og avslappende dusj med en lavendel-duftende dusjsåpe, før du smører deg inn med en fuktighetsgivende og mykgjørende body lotion.