Solskjerming og gardiner etter dine mål og behov

Solskjerming og gardiner etter dine mål og behov

Finner du ikke målene som passer til dine vinduer kan vi tilby deg spesialtilpasset solskjerming og gardiner av høy kvalitet til konkurransedyktige priser. Persienner, lameller, rullegardiner eller plissé - vi hjelper deg å finne riktig løsning.

Har du spesielle mål på dine vinduer kan vi tilby et stort utvalg av solskjermingsprodukter, gardiner og liftgardiner sydd etter mål og sendt hjem til deg om du ønsker det. Det finnes et stort utvalg farger og design å velge mellom, og bestillingen gjøres enkelt med noen få tastetrykk. Her kan du bestille måltilpasset solkjerming.

Velg mellom forskjellige farger og mønstre, alt etter hva som vil passe din stil. Her finner du inspirasjon til valg av gardiner og hjelp og inspirasjon til solskjerming.

Rullegardiner

Rullegardiner gir et enkelt og stilfullt uttrykk med sine rene linjer. Det er en klassisk måte å skjerme for solen, og med våre rullgardinsløsninger er alt gjennomført til minste detalj. Vi tilbyr et stort utvalg tekstiler, fra tranparente til helt lystette varianter. Se utvalget av måltipassede rullegardiner her.

plisségardiner til kjøkken

solskjerming til soverom

Liftgardiner

Liftgardiner er en populær gardinløsning og passer i mange rom. Med liftgardiner kan du skape akkurat den stemningen du ønsker. Kolleksjonen gir deg et bredt utvalg av farger og design. Se måltilpassede liftgardiner her.

liftgardiner til stue

Lameller

Lamellgardiner passer godt til store vinduer eller som romdeler. Med denne løsningen er det enkelt å regulere dagslys og innsyn, enten du vil slippe inn eller stenge ute lyset. Lamellene kan åpnes og lukkes, eller trekkes helt til siden. Se måltilpassede lameller her

lameller i stue

Plisségardiner

De fleste av våre plisségardiner i standardsortiment kan kappes til ønsket bredde, les mer her. Hvis du heller ønsker en tilpasset løsning, kan du bestille målbestilt plisségardin her. Opp og ned plisségardin med trinnløs betjening gir mulighet for full fleksibilitet og betjenes elegant nedenfra og opp, samt ovenfra og ned med et lett trekk i topp- eller bunnskinne.

Gardiner

Vi tilbyr et stort utvalg av spesialtilpassede gardiner, i mange farger fra transparent til helt lystett stoff. Du kan også velge mellom mange typer oppheng og legge til gardinskinne hvis du ønsker.  Bestill måltilpassede gardiner her

Hjelp til oppmåling

Trenger du hjelp til oppmålingen? Se våre veiledninger med filmer for å sørge for at du tar riktige mål.

Bestilling av spesialtipasset solskjerming og gardiner

Bestilling av måltilpasset solskjerming eller gardiner gjøres enkelt via maalbestilling.kid.no. For målbestilte varer er leveringstiden normalt ca. 4 uker.