Vi har plukket ut sesongens favoritter!

Våre flinke ansatte i Kid Interiør har plukket ut sine favoritter for julesesongen. Vi som jobber i Kid er opptatt av god kvalitet og holdbarhet i det vi omgir oss med hjemme – og det er alltid noen produkter som ender opp som storfavoritt også blant våre egne ansatte. Se hva Hannah, Margit og Camilla har som favoritt!

Vinterlig pynteputetrekk i lin

Hannah er Social Media manager i Kid, og har plukket ut sin favoritt fra julesortimentet som absolutt måtte bli med henne hjem. Fun on Ice pynteputetrekk er fra vår Premium Collection og er laget av myk kvalitetslin med supersøte broderier på. Den roper nostalgi og vinterglede, og ser eksklusiv ut, selv om prisen er god. Hannah forteller at hun liker å pynte til jul, men at julepynten kun står fremme i desember. Derfor liker hun vinterlig interiør best, som kan vare hele vinterhalvåret! 

«Jeg liker å pynte til vinteren, slik at interiøret får en lengre levetid. Sengesett byttes til flanell, håndklær får vinterlig design, og nå får også sofaen et nytt smykke!»

Hjemme har Hannah møbler og interiør i en lys fargepalett, med mye grønt og pastell. Hun er derfor mest glad i den naturlige julestilen, med grønt og jordfarger. Pynteputene hun allerede har i den lysegrønne sofaen sin er enkle og ensfargede, noe som vil la favorittputen Fun on Ice få skinne. Hun anbefaler å velge en innleggspute i dun for at puten skal få ekstra fluff. 

Perfekt fat til juleserveringen

I tillegg til å jobbe som regnskapsmedarbeider i Kid, er Margit en interiør- og livsstilsprofil på instagram. Hun er lidenskapelig opptatt av å gjøre det fint og koselig rundt seg for familie og venner. Julen som høytid handler ofte om å dele god mat og søte kaker med de man er glad i. Margit har plukket ut Marble fat på stett som sitt favorittprodukt for sesongen. 

«Jeg liker marmor godt fordi det er eklusivt, tidløst og delikat. Dette fatet er ekstra delikat med stetten i gull. En serie som passer rett inn i vårt hjem!»

Dette fatet gjør kaken din mer imponerende, så du stolt kan servere den til dine gjester. Men Margit ser for seg å bruke dette fatet ved flere anledninger. Du kan enkelt dandere småkaker og kjeks på det, du vet, når du får spontane gjester for eksempel og raskt må finne frem det du har i kakeboksen. Det er også perfekt til ost og kjeks! 

Når det ikke er i bruk til mat, så er fatet likevel svært dekorativt, og kan stå fremme med lys, julekuler og annet stæsj på! Det kan også matches med andre produkter fra marmor-serien vår. 

Velvære-serie fra La Vie

Camilla jobber som salgssjef i Kid, og har fra tidligere erfaring som hudterapeut. Hun har forelsket seg i en av våre serier fra LA\VIE, vårt velværekonsept inspirert av skandinavisk renhet og naturens dufter. LA\VIE er designet i Norge, og utviklet eksklusivt for Kid Interiør i Danmark av House of Cosmetics. Serien er laget for å skape den herlige spa-følelsen hjemme på ditt eget bad. 

«Med bakgrunn som hudterapeut er det viktig for meg at produkter jeg bruker har gode ingredienser. Lavendel er mildt og godt for huden, appesin gir en forfriskende duft og det hele toppes med salvie, som har en antiseptisk og betennelsesdempende egenskap.»

Produktene Camilla har plukket ut har en deilig duft av lavendel, med et hint av appelsin. De store flaskene med dusjsåpe og håndsåpe er kjempepraktiske å ha i dusjen, og dekorative å ha fremme på badet. Håndkremen er fin å ha med i veska, for å alltid ha myke og velduftende hender. 

Camilla anbefaler denne serien på det sterkeste - både til deg selv, men også som gave! Dusjsåpe + en hampvott er en fantastisk julegave, eller et sett med såpe og håndkrem blir populært som vertinnegave. 

Tidligere favoritter

Se de fortsatt superaktuelle favorittene fra tidligere!

Linn holder et glass med rosa duftstener

Duftsteiner

Linn sitt favorittprodukt består av et glass fylt med vakre stener. Det følger med en flaske med duftolje, som skal dryppes på stenene for å fremkalle den gode duften. «Det er litt i tiden med stener og krystaller som dekor, så dette produktet føles veldig riktig nå. Stenene er dekorative i ulike rom, enten man ønsker å ha dem på badet, i gangen eller som dekor i stuen.»

Duftsteiner er en nyhet i Kid som vi har gledet oss til å introdusere! Foreløpig kommer de i to ulike farger, rosa og hvit, som også har hver sin duft. Det vil komme flere farger og duft-alternativer fremover også, så det vil bli noe for enhver smak. 

Det fine med slike steiner, er at man kan velge hvor mye det skal lukte ut i fra smak og behag. Jo flere dråper som dryppes på, jo mer konsentrert blir aromaen. I tillegg kan man sette på lokket, hvis man vil ta en pause fra duftene. Det er veldig enkelt, svært dekorativt og noe nytt og unikt!

«Jeg liker produktet fordi det er noe nytt innenfor duftprodukter og derfor føles mer unikt.»

Ann Kristin sitter lent mot et skap

Møbelfavoritt

Ann Kristin, produktutvikler hos Kid i blant annet møbel-kategorien, har plukket seg ut Stream skap som sin favoritt. Stream skap er et lekkert og eksklusivt skap som passer i de fleste rom – kanskje spesielt godt i en stue eller spisestue. Det vil også gjøre seg fint i en hall eller stor gang, både som dekorelement og for oppbevaring, sier hun. 

Det jeg liker ved dette skapet er at det har en matt finish, men samtidig viser strukturen av treet igjennom. Jeg liker godt tre-lamellene i askfinér som gir et fint spill ettersom hvor lyset faller på skapet. Skapet har et enkelt, men dekorativt design!   

Ann Kristin setter en vase på Stream skap

Skapet passer spesielt godt inn i en ren og moderne interiørstil, gjerne mot matte overflater, men vil også gjøre seg fint i et klassisk hjem med litt mørkere farger. Skapet er i solid kvalitet, med ramme og dører i askfinér og ben av metall. Dette møbelet har et moderne og tidløst design med sin stramme form, samtidig som den fine matte overflaten hvor treverket skinner igjennom, tilfører varme og varighet.

«Jeg liker spesielt godt push-open funksjon, at skapdørene ikke har håndtak, noe som gir skapet et rent design»

Stream skap er en del av en serie, og dette designet kommer også i skjenk, som vil passe veldig godt i samme rom som skapet, og gi en fin helhet.

Ann Kristin sitter på en skjenk som matcher skapet
Josephine lener seg på en tepperull

Tidløst gulvteppe

Mitt favoritt-interiørelement akkurat nå er Felice teppe, sier Josephine, kategorisjef i Kid. Et teppe gjør mye for uttrykket i rommet. Personlig liker jeg myke tepper i nøytrale toner, og Felice teppe er min favoritt. Det er supermykt å gå på, og tilfører varme og lunhet i rommet. Jeg liker å ha et mykt teppe med lang lugg i TV-stuen, det gir en varm og hjemmekoselig følelse. 

Josephine sitter på sitt favoritteppe

Teppet er holdbart og slitesterkt, og fungerer godt i et familiehjem med små barn. Det er enkelt å holde rent - bare å tørke av med en fuktig klut, og praktisk i bruk. Det er også anti-statisk og loer ikke. Vi anbefaler antiskli-matte under teppet slik at det ligger godt på plass. Den finner du her.

Felice er en del av en større teppeserie, og alle teppene er fine. Jeg syns det var litt vanskelig å velge – men jeg liker den sorte kontrasten i vevingen på teppet, den gir litt edge, og passer godt hos meg med beige sofa og sort sofabord.