Julegave til han

Er du på leting etter julegave til kjæresten din? Eller kanskje til en onkel, bror, pappa, bestefar eller venn? Vi gir deg ideer på hva du kan gi en ekstra spesiell mann i livet dit. Ekstra vanskelig er det å finne gave til han som 'har alt' eller ikke ønsker seg noe. Da er det en god idé å gå for gaver som alltid vil bli brukt, uansett stil og preferanser, som et deilig pledd, eksklusive matvarer som oljer og godterier, eller en ny hodepute.

Til han som liker å lage mat

I Kid Gourmet serien er det mange produkter til en kjøkken-glad person som liker å lage mat. Flere typer krydder, oljer og dressinger. Selv på kjøkkenet vil man se fin ut, matchende forkle og grytevott er stilig kombinasjon. For å ta stilen helt ut kan man også gi kjøkkenhåndklær i samme stil.

forkle og kjøkkenprodukter

Til han som liker helgekos

Presskanne, kaffe og sjokoladetrukne mandler er perfekt gave til han som setter pris på noe varmt i kroppen. Liker han ikke kaffe kan Luxury Mocha Kakao være et deilig alternativ. Hva med en deilig morgenkåpe til han som liker late søndagsmorgener? 

morgenkåper

En god dyne og pute er innvestering, du gir en varm gave som holder i mange år. En annen flott gave er noe man sjeldent kjøper til seg selv, sengetøy. Prøv deilig flanell eller myk bomull. For den som liker stemning i stua er stakelys og lysestake fint å gi i mørketiden. Kanskje sammen med et ullpledd man kan krype opp i sofaen med.

pledd og sengesett
håndkle og egenpleie

I vintermørket blir huden i større grad utsatt for kaldt og hardt vær, og det er da viktig å ta litt ekstra godt vare på den. Hva med å gi far en god håndkrem? Eller en skrubbevått han enkelt kan bruke i dusjen?