Dekorative kurver til hjemmet

Dekorative kurver til hjemmet

Fine kurver kan brukes til så mangt – hele året. Kombiner dekorative kurver i ulike størrelser, med lokk og hank eller ingen av delene, og la deg inspirere til å skape ditt eget uttrykk!

Årets interiørtrend er i stor grad preget av naturfarger og -materialer, og kurver i alle varianter passer perfekt inn i denne stilen. Kombiner ulike størrelser og strukturer, og vær kreativ med hvordan du bruker dem. Kurver kan brukes i alle rom, og er dekorelementer som passer inn i alle typer interiør. I tillegg til å være dekorative, er kurver også praktiske til oppbevaring. 

kurver til blomster og oppbevaring i stuen

Kurver til blomster og oppbevaring i stuen

Forny stuen med kurver som potter for store grønne planter, eller til å samle alle magasinene dine i. Ha en kurv stående klar med noen pledd eller badehåndklær, så er du alltid forberedt når de fine dagene kommer og du vil fort ut for å nyte solen. Store kurver er også perfekte til oppbevaring av uteputer som man har behov for å ta inn når det regner.

Kurver til bad

Skittentøyskurver kommer i mange varianter og materialer, og selv om en skittentøyskurv først og fremst er en praktisk nødvendighet, er det ingen grunn til ikke å velge en fin variant som passer til innredningen på badet. Ordentlige kurver i naturmateriale er kanskje de aller fineste, men vi har også praktiske og dekorative kurver i stoff med hank. Kombiner gjerne to forskjellige typer, eller to like i ulike størrelser.

 

kurver til bad

Kurver til barnerommet

Kurver er perfekte til oppbevaring på barnerommet. Sett sammen ulike varianter i forskjellige størrelse, og fyll de med leker, tepper og kosedyr.

kurver til barnerommet

Bruk også gjerne kurver til oppbevaring og til å pynte opp på soverommet, kjøkkenet eller i gangen - velkommen innom en av våre butikker for mer inspirasjon!