Slik oppgraderer du barnerommet med enkle grep

Slik oppgraderer du barnerommet med enkle grep

1. Gi barnerommet et strøk med maling

Ny maling på veggene er det trikset som nordmenn flest tyr til når vi vil fornye oss på interiørfronten. To strøk med maling på barnerommet kan utgjøre underverker, men det er viktig å velge en farge som barnet kan vokse med. Skal du gå for knalle farger? Eller kanskje det er bedre med litt mer lune fargetoner? Det er mange farger å velge mellom og det kan være en god idé å velge en farge som er relativt tidløs.

Mange sverger fortsatt til «prins- og prinsesserom», men ikke nødvendigvis med de tradisjonelle blå og rosatonene. Mange velger mer nøytrale toner både på veggene og på interiøret for å skape et tidløst uttrykk som enkelt kan oppdateres med nytt tilbehør. Her finner du det du trenger for å oppdatere interiøret på barnerommet.

Det er også mye morsom du kan gjøre med maling på barnerommet. Hva med å male en av veggene i to farger? Eller hva med å bruke sjablonger for å male dyr over sengen? Les mer og få gode tips i Jotuns artikkel om maling på barnerommet.

Gi barnerommet et strøk med maling

2. Velg en temafarge til barnerommet

Er barnet ditt glad i Frost, Minions eller Markus og Martinius og ønsker et rom som er tapetsert med favorittene? Da kan det være lurt å velge en dus temafarge for barnerommet som enkelt kan kombineres med andre farger. Ved å gjøre dette kan du enkelt oppdatere barnerommet når interessen for Frost, Minions eller Markus og Martinus har avtatt og noe helt nytt er øverst på favorittlisten.

Her finner du vårt utvalg av pynteputer og sengetøy til barnerommet.

Velg en temafarge til barnerommet

3. Pynt opp med wallstickers og vimpler

En annen enkel måte å oppdatere barnerommet på er ved å bruke wallstickers. De finnes i mange former, farger og størrelser så det er enkelt å finne noe som passer ditt barn. Her kan du la din og barnas kreativitet komme til uttrykk. 

Vimpler har blitt et fast inventar på mange norske barnerom og kommer i mange forskjellige farger og lengder. Er du av den fingernemme typen kan du redesigne gamle barneklær til å bli flotte vimpler ved hjelp av en symaskin og tråd. Hvis du ikke så glad i DIY-prosjekter kan du kjøpe ferdige vimpler som kan henges rett opp på veggen!

Se alt vårt tilbehør til barnerommet her.

wallstickers og vimpler for barnerom

Sengesett til barn

Sengetøy til barn

Shop her
Tapet

Tapeter til barnerommet

Shop her