6 interiørtrender til barnerommet

6 interiørtrender til barnerommet

Når man innreder barnerommet ønsker man å tenke langsiktige løsninger, men man har ofte også lyst til å følge noen interiørtrender. Nedenfor gir vi deg 6 interiørtrender som gjør det enkelt for deg å innrede barnerommet.

1. Gi nytt liv til veggene med wallstickers

Forny barnerommet med dekorative wallstickers! De er enkle å klistre på og å ta av igjen, så det er ikke så farlig om du bommer på første forsøk. Dette er også en av grunnene til at det kan være en morsom aktivitet du gjør sammen med barnet – en ekstra bonus er at barnet får en følelse av å ha satt sitt eget preg på rommet! Mulighetene er mange og utvalget stort – de finnes i utrolig mange forskjellige størrelser, former og stiler. Hva med å lage en stjernehimmel med stjerneformede veggklistremerker?

Gi nytt liv til veggene med wallstickers

2. Mix og match med tekstiler

Smart bruk av tekstiler er en enkel måte å gi barnerommet et helhetlig uttrykk. Lek deg med forskjellige farger, mønster og design og ta igjen uttrykket i resten av rommet. Hva med å bruke noen barnemøbler i like fargenyanser, eller noen myke kosedyr som matcher pynteputene? Mulighetene er mange og utvalget stort. Se alle våre tekstiler til barnerommet her.

Mix og match med tekstiler

3. Ryddige løsninger på barnerommet

Smart og ryddig oppbevaring er en av de viktigste trendene når det kommer til barnerommet. Det blir fort mye rot og det et ryddig barnerom er godt både for deg og for barnet ditt. For eksempel kan det være lurt å lage faste plasser til lekene, på den måten blir det enkelt for barnet å finne igjen favorittleken sin. Det er også en god idé å bruke flerbruksmøbler, der en benk med oppbevaring både kan være lesekrok og en plass å oppbevare leker.

Ryddige løsninger på barnerommet

4. Gi et personlig preg med arvestykker og gaver

En annen interiørtrend er å gi barnerommet et personlig preg. Det er mange som gjemmer bort dåpsgavene til barnet blir eldre, men disse gavene kan være med på å skape en koselig atmosfære i rommet. Du kan for eksempel plassere dåpsgavene sammen med arvestykker og familiebilder på en dekorativ pyntehylle for å gi rommet et personlig preg.

 

5. Lag (eller kjøp) morsomme gardiner

Solskjerming på barnerommet trenger ikke å være kjedelig, det kan både være nyttig og morsomt. Er du av den kreative typen kan du kjøpe hvite gardiner og pynte dem med morsomme figurer, knapper og annen pynt – en perfekt aktivitet å gjøre sammen med barna!

Har du lyst på noen mer tradisjonelle gardiner kan vårt utvalg av ferdigsydde barnegardiner passe perfekt for deg.

 

6. Morsomme og funksjonelle nattlamper for de minste

Belysning blir ofte glemt når man snakker om innredning av barnerommet, men det er en perfekt måte å skape atmosfære og hygge. På dagtid er det viktigst med lamper som gir godt lys for lek og læring, mens det på natten er viktigere med en nattlampe som holder spøkelser og monster borte.

Utvalget av lamper for barn har de siste årene blitt mye større og du kan nå få kjøpt lamper formet som alt fra dyr og blomster til fly og biler. Kanskje en nattlampe formet som en kanin er noe for barnet ditt?

Morsomme og funksjonelle nattlamper for de minste

Interiør til barnerommet