Klargjør uteserveringen

Klargjør uteserveringen

Sjekk ut årets nye kolleksjon med utemøbler - flere av favorittene har kommet i nye, delikate farger og i en kvalitet som tåler å bli brukt. Med nye, trender er våre utemøbler både fine og praktiske til inne- og utebruk. De tåler vær og vind og er behandlet med anti-UV-coating så de ikke falmer i sollys. Både stoler og potter kan stå på verandaen over vinteren om ønskelig. Finn deres favoritter og få det ekstra fint på uteserveringen i år!
Dekket bord utendørs med hvite hagestoler
utemøbler, stoler i flere farger
utestoler i rød, grønn, gul og beige med tekst

Frostsikre potter til uteplassen

Utemøbler i et nordisk klima skal tåle mye forskjellige vær, både stekende sol, tunge regndager, frost og til tider sterk vind. Nettopp disse faktorene ble tatt i betraktning når våre utemøbler ble designet. Møblene er frostsikre, falmer ikke i sollys, er enkle å oppbevare og passer like fint inne som ute.

Frostsikre utepotter i forskjellige farger og størrelser

Med frostsikre utepotter kan dere la plantene stå ute fra tidlig vår til senere på høsten om dere ønsker det. Pottene kommer i flere fine farger som matcher våre øvrige utemøbler. Perfekte til sommerblomster, oliventrær eller andre fine planter. Skap gjerne soner med potteplanter, eller plant høye busker i de så plantene kan fungere som skygge- eller vindskjerming. Potter med planter er også perfekte å bruke for å skille sittegrupper og skape et innbydende miljø ute!

En lun og innbydende uteservering med det lille ekstra

Et varmt ullpledd utvider utserveringssesongen, i tillegg er det dekorativt å oppbevare pledd i stabler, eller sammenrullet i kurver. Sammen med pleddene gir også stemningsfull belysning med lykter og ledlys den ultimate opplevelsen utover kvelden. Sett prikken over i-en med kunstige planter for et innslag av grønt.

Tre ullpledd i fargene blå, beige og grå plassert på en beige utestol
Store utelykter og kunstige planter på et uteserveringsområde