Alle gardiner og pynteputer - 50% | Alle møbler opptil -50%

Vi utvikler nye varer til din bedrift

Vi utvikler nye varer til din bedrift

Mange bedrifter har helt andre krav til slitestyrke og vask enn privatmarkedet. Vi jobber kontinuerlig med å utvikle nye og bedre varer som tåler mer, og er beregnet for industrivask med høye vasketemperaturer.

Kid ønsker å tilby attraktive kvalitetstekstiler for hotell- og restaurantbransjen. Mye av dagens sortiment egner seg allerede godt for bedrifter, men det er også behov for helt nye varer – spesielt innenfor hotell. Er antallet stort nok utvikler vi gjerne nye produkter basert på bedriftens egne kravspesifikasjoner. Skulle dere ha behov for noe som ikke allerede finnes i sortimentet, ta kontakt med salgsansvarlig hos Kid Bedrift, Camilla Sirnes eller send en e-post til bedriftskunde@kid.no.

Produktbilde av dyne med tekst og logo

Greenfiber hotelldyne er laget av resirkulert polyester, og er en bærekraftig kvalitetsdyne spesielt utviklet for hotell og overnatting. Dynen er fylt med silikonisert spiralkrusede hulfibre, som sørger for at luft får sirkulere fritt. Hulfiber vil si at fiberen ikke er tett, men har hull i seg som gjør at fiberen puster. Dynen er allergivennlig, ogvil med riktig stell og vedlikehold ha lang levetid. Europeisk-produsert.

Trekk: 35% bomull / 65% polyester.
Fyll: Resikulert polyester.
Fyllvekt: 200 cm 980 g

Svart vegg med seng med hvitt sengesett og tekst i bildet

Pute storhusholdning er en kvalitetspute utviklet for hotell og overnatting. En god mellomhøy pute som tåler mange vask. Europeisk-produsert.

Trekk: 48% bomull / 52% polyester.
Fyll: 100% polyester.
Fyllvekt: 550 gram.

Baderom med opprullede hvite håndklær

Kløver økologisk håndklær tåler industrivask og er laget av 100% GOTS sertifisert bomull. GOTS-sertifiseringen stiller krav til at minst 70% av fibrene skal være økologisk dyrket, og at tekstilene må oppfylle miljø- og helsekrav gjennom hele produksjonsprosessen. Sosiale kriterier og sikkerhet for arbeidere er også inkludert i kravene.