Skap den beste opplevelsen innen hotell og overnatting

Skap den beste opplevelsen innen hotell og overnatting

For deg som tilbyr overnatting er det viktig å la kunden få en behagelig opplevelse og en god natts søvn. Alt fra sengen til innholdet i dynen og hvordan sengesettet både ser ut og føles mot huden - alt dette er med på å skape et helhetsinntrykk som kunden vil fortelle andre om, og vende tilbake til. Her er det viktigste du må tenke på når du innreder din bedrift til overnatting!

Velg riktig dyne og pute

Når du velger dyne til ditt overnattingssted er det flere ting å tenke på. Dynen bør være behagelig i alle temperaturer, i tillegg til å oppleves god og luksuriøs for kunden. Den bør også være enkel å vedlikeholde og rengjøre, slik at du kan effektivisere ditt overnattingssted og så det blir lenge til du trenger å kjøpe inn nye dyner.

Vi anbefaler dyner og puter med fiberfyll til hotell- og overnattingsbransjen. Fiberdynen er hygienisk og vegansk, i tillegg til å være lettstelt - den kan maskinvaskes og tørker raskt. Til et mindre overnattingssted som ønsker en eksklusiv opplevelse kan det være aktuelt å velge dundyner for å gi et lille ekstra, men til store hoteller vil fiberdyner være både rimeligere og enklere å vedlikeholde.

Tre dynefavoritter til bedrifter med overnatting:

Den bærekraftige:

Greenfiber hotelldyne er en dyne utviklet spesielt for hotellbransjen. Denne behagelige helårs-dynen oppleves både luftig og varm på grunn av sine spiralkrusede hulfibre. Den har også en bærekraftig profil, da laget av resirkulert polyester og sertifisert av Global Recycled Standard. Den tåler mange vask og varer lenge - noe som er bra for både budsjettet og miljøet! Denne dynen er også en favoritt fordi den egner seg til industrivask og tåler å vaskes på 85 grader.

Den rimelige:

Petra Helårs dyne- og putesett er det perfekte valget om du ønsker et rimelig alternativ. Dette settet egner seg godt til bruk på folkehøgskoler, studenthybler, campinghytter og lignende.

Bestselgeren:

Fiberdynen som er mest solgt til både bedriften og hjemmet er Albert helårs fiberdyne. Dette er en medium varm dyne fylt med en blanding av microfiber og 3D supersoft polyesterfyll som gjør at dynen føles luftig og behagelig, i tillegg til å forme seg godt rundt kroppen.

Gi det lille ekstra med riktig pute

Re sengen med puter i ulike størrelser for å skape et innbydende rom og enkelt gi en luksuriøs følelse! På denne måten kan din gjest også velge pute etter behov og ønske - enten hun vil ha flere puter samtidig eller legge vekk alle unntatt en favoritt. Du kan også tilby en ekstra service ved å gi kunden en putemeny, eller legge et utvalg puter lett tilgjengelig for gjesten i skapet. På denne måten får din gjest akkurat det hun ønsker seg, enten det er en pute som er stor eller liten, myk eller fast, høy eller lav.

Skal du velge kun en pute til ditt overnattingssted? Vi har utviklet en kvalitetspute for hotell og overnatting som passer de fleste gjester. Pute Storhusholdning er en god, mellomhøy pute som tåler 85 graders vask og har lang levetid. Du kjenner sikkert til at overnattingssteder har behov for å bytte ut puter oftere enn dyner, og denne puten er det perfekte valget om du vil ha en rimelig pute med god kvalitet som varer.

dyne og pute uten sengetøy på en hylle av tre

Gi velværefølelsen med gode håndklær

Et rent og mykt håndkle er en stor del av opplevelsen når man bort på hotell, og med riktige håndklær blir det enkelt å tilby dine gjester dette. Velger du for eksempel Kløver håndkleserie får du håndklær som er spesielt utviklet for overnattingsbedrifter! Disse håndklærne tåler industrivask på 90 grader, og har dermed lang levetid. Som en bonus er de også laget av 100% økologisk bomull, sertifisert av GOTS!

Baderomsbenk på hotell med baderomstilbehør som såpedispenser, hvite håndklær og glass

Forleng levetiden på seng og madrass

Ved å bruke en madrassbeskytter kan du holde sengen ren på en enkel måte. Madrassbeskytteren er enklere å ta av og vaske i vaskemaskinen, og beskytter sengen mot støv og flekker! Visste du at vi også har beskyttere til pute?

Det kan også være gunstig å bruke tisselaken der barn skal sove, for enklere rengjøring.

Vi tilbyr også seng og overmadrass!

Våre senger er produsert med avansert fjærteknologi for å gi tilpasset støtte der kroppen trenger det. I tillegg finner du pustende og komfortable materialer i madrassene, trukket i holdbare kvalitetstekstiler. I sortimentet vårt finner du alt fra overmadrasser til premium kontinentalsenger og praktiske daybeds - gode senger til god pris!

Les mer om vår sengekolleksjon her.

Modell sitter på en beige seng