Kid Interiør støtter Rosa sløyfe-aksjonen

Kid Interiør støtter Rosa sløyfe-aksjonen

Kid Interiør er blant samarbeidspartnerne til Rosa sløyfe-aksjonen. Hvert år bidrar vi med inntektene fra salget av årets pin og egendesignede Rosa sløyfe-produkter i alle våre Kid-butikker og i nettbutikken. I år er temaet «Tidlig oppdagelse».

Rosa sløyfe-aksjonen i Norge er et samarbeid mellom Kreftforeningen og Brystkreftforeningen. Målet med aksjonen er å vise solidaritet med bryskreftberørte, øke kunnskapen om sykdommen og gi støtte til brystkreftforskning og andre brystkreftrelaterte prosjekter.

I 2021 bidro Kid Interiør med mer enn 2 millioner kroner i støtte til aksjonen. Tusen takk til alle som har bidratt og gjort dette mulig! 

Stort engasjement for Rosa sløyfe

Vi er stolte og glade for å være en av samarbeidspartnerne til Rosa sløyfe-aksjonen. Det jobber 1350 kvinner i Kid Interiør, alle er dedikerte medarbeidere som vil være med å bidra til årets aksjon. Over 90 % av våre ansatte er kvinner, og det gjør det ekstra viktig for oss å bære Rosa sløyfe i oktober for alle vi er glad i og alle som er berørt. Brystkreft er noe som angår oss alle.

– Vi har sett et økende engasjement blant våre kunder i de årene vi har samarbeidet med aksjonen. Ingen kan hjelpe alle, men alle kan hjelpe noen, sier CEO Anders Fjeld i Kid Interiør.

byTimo står bak årets sløyfe

Designeren av årets Rosa sløyfe er motefavoritten byTimo, med gründeren Tine Mollatt i spissen. Pinen kan kjøpes hos Kid Interiør, og hele summen på 150 kr går uavkortet til Rosa sløyfe-aksjonen. byTimo er stolte over å ha fått oppdraget med å designe årets Rosa sløyfe. Sløyfen er laget av vakker tekstil kombinert med rosa stener, og bærer preg av klesdesignerens unike stil. 

Håp og fokus på kreftforskning

Når du bærer en Rosa sløyfe i oktober viser du solidaritet med alle som er rammet av brystkreft. I 2022 setter Rosa sløyfe-aksjonen søkelyset på tidlig oppdagelse av brystkreft fordi det redder liv. Jo tidligere brystkreft oppdages, jo bedre blir prognosen og behandlingen blir mer skånsom. Husk å kjenne etter!

Rosa sløyfe og Bokhari

I tillegg til inntektene fra årets sløyfe, bidrar Kid Interiør med overskuddet fra egendesignede rosa produkter. Vi har alt fra kopper og drikkeflasker, til servietter og duftlys i denne serien. Vi selger også er det fine, rosa handlenettet og forkleet fra veveriet Bokhari i Pakistan. Hvis du kjøper disse varene støtter du i tillegg til Rosa sløyfe-aksjonen også lokalsamfunnet og barnas utdanning. 
Les mer om initiativet på rosasloyfe.no.