Kid Interiør støtter Rosa sløyfe-aksjonen

Kid Interiør støtter Rosa sløyfe-aksjonen

Kid Interiør er blant samarbeidspartnerne til Rosa sløyfe-aksjonen. Hvert år bidrar vi med inntektene fra salget av årets pin og egendesignede Rosa sløyfe-produkter i alle våre Kid-butikker og i nettbutikken. I år er temaet «Forskning nytter».

Kjøp Rosa sløyfe her

Rosa sløyfe-aksjonen i Norge er et samarbeid mellom Kreftforeningen og Brystkreftforeningen. Målet med aksjonen er å vise solidaritet med bryskreftberørte, øke kunnskapen om sykdommen og gi støtte til brystkreftforskning og andre brystkreftrelaterte prosjekter.

I 2022 bidro Kid Interiør med mer enn 2 millioner kroner i støtte til aksjonen. Tusen takk til alle som har bidratt og gjort dette mulig! 

Stort engasjement for Rosa sløyfe

Vi er stolte og glade for å være en av samarbeidspartnerne til Rosa sløyfe-aksjonen. Det jobber 1350 kvinner i Kid Interiør, alle er dedikerte medarbeidere som vil være med å bidra til årets aksjon. Over 90% av våre ansatte er kvinner, og det gjør det ekstra viktig for oss å bære Rosa sløyfe i oktober for alle vi er glad i og alle som er berørt. Brystkreft er noe som angår oss alle.

– Vi har sett et økende engasjement blant våre kunder i de årene vi har samarbeidet med aksjonen. Ingen kan hjelpe alle, men alle kan hjelpe noen, sier CEO Anders Fjeld i Kid Interiør.

tre ansatte som holder opp rosa skilt med hvit tekst om hvem de bærer Rosa Sløyfe for
Tre ansatte som holder opp en rosa plakat med hvit tekst om hvem de bære Rosa Sløyfe for

Fam Irvoll står bak årets sløyfe

Designeren av årets Rosa sløyfe er moteskaperen Fam Irvoll. Hun er kjent for sine kreasjoner for kvinner, sine illustrasjoner og sitt grafiske lekne uttrykk. Irvoll har vandret gatelangs for å finne inspirasjon til designsløyfen som er inspirert av norsk fauna. 

Jeg ønsket å lage sløyfen så «Fam» jeg kunne, men med et design som kan bli brukt av mange. Blomster og natur har alltid gått igjen i mitt design på en eller annen måte, og dette ønsket jeg å videreføre inn i årets sløyfe
- Fam Irvoll til Rosa Sløyfe.

Fam Irvoll med Rosa Sløyfe

Håp og fokus på kreftforskning

Når du bærer en Rosa sløyfe i oktober viser du solidaritet med alle som er rammet av brystkreft. I 2023 setter Rosa sløyfe-aksjonen søkelyset på forskning som vil bidra til bedre behandling, lengre overlevelse og økt livskvalitet for dem som er, og blir, rammet av brystkreft.  

Ved å støtte Rosa sløyfe-aksjonen bidrar du til livsviktig forskning som vil være til nytte for pasienter og pårørende, både i dag og i fremtiden. Kjøp Rosa Sløyfe - designet for å redde liv. 

Rosa sløyfe og Bokhari

I tillegg til inntektene fra årets sløyfe, bidrar Kid Interiør med overskuddet fra egendesignede rosa produkter. Vi har alt fra kopper og drikkeflasker, til servietter og duftlys i denne serien. Vi selger også er det fine, rosa handlenettet og forkleet fra veveriet Bokhari i Pakistan. Hvis du kjøper disse varene støtter du i tillegg til Rosa sløyfe-aksjonen også lokalsamfunnet og barnas utdanning. 
Les mer om initiativet på rosasloyfe.no.

Rosa Sløyfe pin 2023