Sommer i ett med naturen

Den første sommerstilen vi slipper for sesongen er en rustikk, men enkel stil. Uttrykket er lett og moderne, og med innslag av blomster og søte fargedetaljer. Livet på landet med drivhus og blomstereng i hagen tatt til et nytt nivå, og stikkordene er uformelt og komfortabelt. Denne stilen kaller vi Flourish.

Fargeskalaen i denne stilen oppleves som trendy og tidsriktig med forskjellige grønntoner i alle naturens valører. Disse blir satt opp mot sort og en sprek lillafarge og gjør det hele nytt og interessant. Beige- og jordtoner er også en del av denne naturlige looken, som gjør seg godt for å dempe uttrykket i rommet.   

Sommerlig borddekking

Det er alltid hyggelig å spise ute om sommeren. Dekk bordet med linduk i naturfarger, gjerne med matchende linservietter. Sett friske blomster i vaser av keramikk - ikke vær redd for å bruke litt farger! Frukt og grønt er skatter fra naturen som også kan brukes som pynt på bordet. Gi utestolene deilige sitteputer og legg klart noen pledd til kvelden kommer, så er det duket for sommerfest! 

Soverommet i sommer

Tekstilene skal føles myke mot huden og er gjerne laget i naturlige materialer som bomull og lin. På soverommet tar denne stilen inn sengetøy med blomstermønster og enkle striper eller ruter. Myke, sommerlige pledd. Krepp sengesett er vår favoritt på varme sommernetter! Det er svalt og pustende og deilig å sove i. Vår sommerkropp kommer i flere ulike farger og design.

Detaljene

Ellers dekorerer vi med materialer som jute, keramikk og lyst treverk. Flettede kurver passer godt inn i dette naturlige og organiske universet, og vi elsker store krukker! Rustikt design på potter, krukker og vaser understreker det unike og naturlige. Vi elsker å leve i ett med naturen!