• Butikk
  • Åpning Kid Grini Næringspark

Velkommen til åpning av Kid Grini Næringspark 6. juni!

Modulsofa grå

KID INTERIØR GJENÅPNER I GRINI NÆRINGSPARK:

Åpner sin 6. storbutikk – den første i landet med komplett møbelavdeling!


Endelig er vi tilbake i Grini Næringspark. Vi åpner ny storbutikk med fullt møbelsortiment, tepper og utemøbler torsdag 6. juni kl. 10. Velkommen!

«Butikken blir en av de største i landet med sine over 1400 m2, og vil med det tilby et komplett møbelsortiment som er en av kjedens store satsinger. Her kan du se og prøve alle våre modeller av sofaer, senger, stoler, spisegrupper, skap og skjenker, i tillegg til belysning, tepper og utemøbler – alt som er vist på Kid.no, pluss at vi selvfølgelig også vil ha vårt øvrig tekstil- og interiør-sortiment for salg i butikken», sier Therese Nilsson, regionleder i Kid Interiør. «Vi er veldig glade for at vi igjen får muligheten til å ha butikk på Grini.»

 

Sovestudio - senger

Varesortimentet i Kid har blitt betydelig utvidet de senere årene, og denne butikken har et større og bredere utvalg av alle de produktene Kid allerede er kjent for. I tillegg har vi gjennom Extended-programmet styrket vår satsning på møbler inkludert utemøbler, senger og soveromsmøbler, tepper og belysning.

«Satsingen har vært en ubetinget suksess, og vi har stor tro på møbel-konseptet som har bidratt til sterk vekst både i butikk og på nett. Flere Extended-butikker er på gang – og nå åpnes altså den første butikken med mer enn halvparten av butikkarealet avsatt til møbelavdeling på Grini», sier Anders Fjeld, CEO i konsernet. 

Sofa, sofabord, stort teppe

Extended-sortimentet består av møbler, senger og tepper i tillegg til standardsortimentet av gardiner og sengetøy – også av nye varekategorier som kontor, oppbevaring, yoga og hjemmetrening, utvidet kjøkkensortiment og rengjøring, baderomstilbehør og loungewear, blant annet – alt egenutviklet under egne varemerker. 

Kid sin forretningsfilosofi er å tilby god kvalitet til rimelige priser. Ved å designe og utvikle det meste av varesortimentet sitt selv uten fordyrende mellomledd, blir kjeden svært konkurransedyktig både på pris og utvalg. 

Spisebord, spisestol, vitrineskap

«Vi tror på å skape drømmehjemmet uten å tømme lommeboken, og vi er stolte av å være tilbake i Grini Næringspark – et naturlig sted for handel til hus og hjem hvor kundene kan komme innom for å hente inspirasjon og finne ting de liker, og som passer budsjettet», sier Nilsson.

«Den fysiske butikken er fortsatt et viktig møtested, og vi satser fullt på å gjøre butikkopplevelsen enda bedre. Den nyoppussede Kid-butikken på Grini er intet unntak, og du finner den i XL Bygg sine tidligere lokaler inntil Grinveien», avslutter Nilsson, og inviterer til åpningen: «Vi ønsker alle velkommen til åpningsfest den 6. juni kl.10.»

Utemøbler, pynteputer, sitteputer
Utemøbler, spisebord, spisestol

For pressehenvendelser; vennligst kontakt Gryan Kristine Teigen, driftssjef Kid Interiør
E-post: gryan@kid.no
Telefon: 480 09 757

Kid ASA er i dag Nordens største tekstil- og interiørkonsern. Konsernet består av kjedene Kid Interiør med en butikkportefølje av 157 butikker i Norge, og Hemtex med 130 butikker i Sverige, Finland og Estland. Begge kjedene driver i tillegg sine egne nettbutikker som er i sterk vekst. Konsernet har en solid økonomi med en samlet omsetning på ca 3,4 mrd. NOK og et driftsresultat etter skatt på 314 mill. NOK (2023).