Produkter

Kategori

  Les mer om

   Butikker

    Vakre produkter med mening

    Få noe fint og meningsfullt til hjemmet ditt, eller gi en fin gave til noen du er glad i. Kjøper du et håndlaget Bokhari-produkt støtter du samtidig 700 barns skolegang i Pakistan, og bidrar til en trygg og meningsfull arbeidsplass for pakistanske kvinner og menn.

    Bokhari-produkter gir fremtidshåp

    Bokhari produserer håndlagde og resirkulerte kvalitetsprodukter av tekstil til interiørbruk. Gjennom Bokhari skapes meningsfylt og trygt arbeid for pakistanske håndverkere, både kvinner og menn - og aller viktigst - utdanningsmuligheter og fremtidshåp for barn.

    Historien om Muneeran Bibi

    Muneeran Bibi er glad for å være en av over 100 kvinner som jobber hos Bokhari. Der både strikker og hekler hun grytekluter og kurver, som igjen selges hos Kid Interiør. Hun har tidligere også sydd og viklet stoffer.

    Sjøgress – et bærekraftig materiale

    Som alle Bokhari-produkter er også sjøgress-produktene produsert lokalt i Faisalabad i Pakistan. Sjøgress er en av verdens mest hurtigvoksende planter, og at man gjør naturen en tjeneste ved å plukke/tynne ut sjøgress.

    Rent vann

    Som en direkte konsekvens av partnerskapet med Kid, har Bokhari endelig kunnet investere i et skikkelig vannrenseanlegg ved veveriet.

    Rosa sløyfe Bokhari handlenett - A reason to wear pink!

    Vårt flotte Rosa sløyfe handlenett er laget av veveriet Bokhari i Pakistan, som produserer håndlagde kvalitetsprodukter av resirkulerte materialer. Alle produkter fra Bokhari bidrar til å sikre mer enn 700 barn utdanning og fremtidshåp.