Premium plissegardin med snortrekk 25 mm multi - customized multi - 1
Premium plissegardin med snortrekk 25 mm multi - customized multi - 2
Premium plissegardin med snortrekk 25 mm multi - customized multi - 3
Premium plissegardin med snortrekk 25 mm multi - customized multi - 4
1 / 4
-30%
Tilpass dette produktet
Premium plissegardin med snortrekk 25 mm multi - customized multi - 1 - Miniatyrbilde
Premium plissegardin med snortrekk 25 mm multi - customized multi - 2 - Miniatyrbilde

Made to measure, Dekosol

Premium plissegardin med snortrekk 25 mm multi - customized

Pris fra: 639,89 krFør 914,13 kr
Fritthengende klassisk plisségardin med snortrekk som kan leveres i bredder opptil 240cm og høyde 270cm (avhengig av stoffet).
Nettbutikk - på lager
Leveringstid: 4-5 uker
Dette produktet må tilpasses før kjøp. Gjør dine fargevalg, tilpasse størrelse og tilbehør for å gå videre i kjøpsprosessen.

Måltilpasset solskjerming 30%

Gjelder f.o.m 23/10 t.o.m 3/12.

Rabatt trekkes fra i kassen

Fritthengende klassisk plisségardin med snortrekk som kan leveres i bredder opptil 240cm og høyde 270cm (avhengig av stoffet). Velg mellom hvit, sølv, sort eller grå skinner og matchende metall braketter. Finnes i et stort utvalg farger i lysfiltrerende, transparente og lystette stoff. Denne modellen leveres med enkelt plissé. Enkelt lag med plisséstoff vil ha synlige huller til betjeningssnorene. Velger man lystett stoff med denne typen stoff vil lyset slippe gjennom hullene og gardinen vil ikke bli helt lystett. Alle stoff typer merket med PT har enkelt lag med plissé. For å sikre best mulig funksjon på plisségardinen, anbefaler vi at den brukes regelmessig. Hvis du er bortreist over lengre tid, anbefaler vi at plisségardinen holdes i opptrukken stilling. I tilfeller hvor plisségardinen er trukket ned over lengre tid kan stoffet bli slapt og motstå løft. Dette skjer naturlig når stoffet har blitt strukket ut over lengre tid. Dette kan korrigeres ved å heve og senke gardinen flere ganger. Dette vil føre stoffet tilbake til optimal funksjonalitet. Det samme gjelder hvis gardinen blir stående i opptrukken posisjon over lengre tid. Dette kan føre til at gardinen har en tendens til å trekke seg opp over ønsket posisjon når den senkes igjen. Dette kan også korrigeres ved å heve og senke gardinen flere ganger.

Fraktalternativer

  • Utlevering i butikk – hent varene i din ønskede Kid-butikk. For målbestilte varer er leveringstiden normalt ca. 4-5 uker. 
  • Hjemlevering til privatadresser levert av PostNord. For målbestilte varer er det en fast fraktpris på kr. 300,-.Normal leveringstid er ca 4-5 uker.

Hvordan måler jeg opp riktig?

Skal du montere en plisségardin på innvendig vinduskarm anbefaler vi at det trekkes 5mm fra i bredden dersom man bestiller en gardin med enkel plissert stoff.

Bestilles en plisségardin med dobbelt stoff også kalt honeycomb SKAL det være ventilasjon i sidene når det monteres innvendig vinduskarm. Vi anbefaler at det trekkes fra 1,4 cm i hver side = 2,8 cm i alt, som må trekkes fra nisjemål.

Hva følger med gardinen?
Alle våre gardiner leveres med beslag til tak og vegg samt monteringsanvisning. Skruer medfølger ikke.

Montering av opp&ned plisségardin trådløs og med snortrekk:

Opp&ned plisségardin, trådløs og med snortrekk monteres enkelt i topplisten. Den trådløse gardinen justeres ovenfra og ned og nedenfra og opp ved å heve og senke topp- og bunnskinne. Gardinen med snortrekk har et snortrekk i hver side og gardinen justeres ovenfra og ned og nedenfra og opp med de to snortrekkene. Merk at for denne type plisségardin vil det ved bredder over 120 cm være ekstra gjennomgående tråder.  Disse trådene vil være synlig når gardinen er trukket ned fra toppen.  Se eksakt oversikt over antall tråder nedenfor:

Trådløs plisségardin

 

 

Min bredde mm

Max bredde mm

Antall tråder

200

1200

2

1201

2500

4

Trådløs plisségardin opp&ned

 

Min bredde mm

Max bredde mm

Antall tråder

200

1299

2

1300

2500

4

Last ned:
Monteringsanvisning opp &ned plisségardin (pdf)
Montering av barnesikring (pdf)

Anbefalinger