-30%
Tilpass dette produktet

Made to measure, Dekosol

Premium dobbel plissegardin med snortrekk 45mm multi - customized

Pris fra: 529,20 krFør 756 kr
Fritthengende klassisk plisségardin med snortrekk som kan leveres i bredder helt opp i 300cm, høyde 270cm.
Nettbutikk - på lager
Leveringstid: 4-5 uker
Dette produktet må tilpasses før kjøp. Gjør dine fargevalg, tilpasse størrelse og tilbehør for å gå videre i kjøpsprosessen.

All måltilpasset solskjerming 30%. Kun på kid.no.

Gjelder f.o.m. 5/3 t.o.m. 15/4.

Rabatt trekkes fra i kassen

Fritthengende klassisk plisségardin med snortrekk som kan leveres i bredder helt opp i 300cm, høyde 270cm. Velg mellom hvit, sølv, sort eller grå skinner og matchende metall braketter. Gardinen leveres i dobbelt stoff også kalt honeycomb på grunn av sin bikubestruktur. Det gjør at det ikke er noen synlige hull i plisségardinen og blir derfor ekstra tett om du velger et lystett stoff. Finnes i et stort utvalg farger i lysfiltrerende, transparent og lystett stoff.

Fraktalternativer

  • Utlevering i butikk – hent varene i din ønskede Kid-butikk. For målbestilte varer er leveringstiden normalt ca. 4-5 uker. 
  • Hjemlevering til privatadresser levert av PostNord. For målbestilte varer er det en fast fraktpris på kr. 300,-.Normal leveringstid er ca 4-5 uker.

Hvordan måler jeg opp riktig?

Skal du montere en plisségardin på innvendig vinduskarm anbefaler vi at det trekkes 5mm fra i bredden dersom man bestiller en gardin med enkel plissert stoff.

Bestilles en plisségardin med dobbelt stoff også kalt honeycomb SKAL det være ventilasjon i sidene når det monteres innvendig vinduskarm. Hvis ikke kan vinduet slå sprekker pga varmeutvikling. Vi anbefaler at det trekkes fra 1,4 cm i hver side = 2,8 cm i alt, som må trekkes fra nisjemål.

Last ned:
Monteringsanvisning opp &ned plisségardin (pdf)
Montering av barnesikring (pdf)

Anbefalinger