Produkter

Kategori

  Les mer om

   Butikker

    Fordeler med persienner

    Persienner skjermer effektivt for lys, og er enkle å rengjøre. De kan brukes i alle rom, men egner seg spesielt godt på baderom, våtrom og kjøkken.

    Persienner er laget av aluminium. De tåler derfor fukt og har lang levetid. Våre persienner finnes i mange lekre farger – også metalliske. Persienner har et klassisk design som aldri blir feil, og de gir dessuten god skjerming for solen.

    Montering av persienner

    Persiennene fra Kid kan monteres både i tak og på vegg. Du kan også velge å henge persiennen inne i vinduskarmen, eller utenpå. Det avhenger litt av type vindu og hvor stor vinduskarmen er. Svinger vinduet innover, bør du henge persiennen utenpå vinduskarmen. Vil du henge persiennen inne i vinduskarmen, men får lufteventilen i veien, kan en løsning være å montere persiennen på små treklosser.

    Monteringsanvisning persienner

    Kuttes i ønsket bredde

    Persiennene kan kuttes til ønsket bredde. I tillegg kan lengden justeres. Du bør bruke egen persiennesaks for å kutte lamellene. Topp- og bunnlisten er i aluminium, og må kuttes med baufil. Lengden justerer du enkelt ved å fjerne lameller til du har lengden du ønsker.

    Usikker på hvilken type solskjerming som passer hos deg? Her kan du finne mer inspirasjon og lese mer om våre ulike solskjermingsløsninger.