I tråd med kommunale retningslinjer er enkelte av våre butikker midlertidig stengt. Du kan handle med klikk&hent i alle butikker, og få kjøpshjelp gjennom Shop via chat. Mer informasjon om Covid-19 >

Produkter

Kategori

  Les mer om

   Butikker

    Sengesett
    Dyner
    Puter
    Laken
    Putetrekk
    Sengetepper
    Sengegavler
    Madrassbeskytter

    Sengetøy

    Få en god natt søvn og en behagelig start på dagen med puter, dyner og sengesett i høy kvalitet. Ønsker du ekstra luksus på soverommet kan vi anbefale å re opp sengen med et sengeteppe over, eller kjøpe en lekker sengegavl. Se vårt utvalg interiør til soverommet nedenfor eller les mer i vår soveromsguide.

    Hvilken dyne passer for deg?

    Visste du at vi bruker en tredjedel av livet i sengen? En god natts søvn gjør deg uthvilt og klar for en ny dag. Våre dyner fås i mange kvaliteter i både dun og fiber, slik at du kan velge det som er best for deg.

    Hvordan få den beste søvnen?

    Vi har alle behov for god søvn og nok søvn for å fungere best. Her er noen tips som kan hjelpe deg på veien.

    Alle dunputer til voksne 50%

    Gjelder f.o.m. 18/4 t.o.m 15/5, ikke allerede nedsatte varer.

    Krepp sengesett 50%

    Gjelder Niva stripe, Novel, Noora og Norma, f.o.m. 4/4 t.o.m. 15/5.

    Heavy Sleeper vektdyne 40%

    Gjelder f.o.m. 18/4 t.o.m 15/5, ikke allerede nedsatte varer.

    Velg riktig sengetøy til soverommet

    Valg av sengetøy har ikke bare noe å si for en god natts søvn, men er også med på å sette atmosfæren i soverommet. Når man skal velge sengetøy er derfor både komfort og design viktige komponenter. Ulike mønstre og farger er med på å fremheve interiøret i rommet, mens struktur og kvalitet påvirker nattesøvnen og muligheten for å våkne uthvilt i hverdagen. Preferansene våre utover dette er svært varierende. Noen foretrekker silkemykt satengsengetøy mens andre sover best i sengesett av egyptisk bomull. Uansett hva slags sengetøy du ønsker kan du finne det du leter etter hos oss.

    Sengesett av høy kvalitet

    Valgmulighetene er mange når man skal innrede soverommet med nytt sengetøy. I tillegg til et stort utvalg farger og mønstre kan du hos oss i Kid kan også velge mellom flere forskjellige kvaliteter.

    Egyptisk bomull er et godt valg dersom du ønsker den luksuriøse hotellfølelsen på eget soverom. Et slikt sengesett er fantastisk glatt og mykt og har god kvalitet, samtidig som det holder seg like fint vask etter vask. For hotellfølelse hjemme kan du også benytte sengesett i sateng, som er laget av fin bomull med lange fibre. De er svært slitesterke og holder dermed godt, samtidig som de er lette, myke og glansfulle. Satengsengetøy er et svært populært valg på soverommet.

    Sengesett av krepp har en struktur som gjør at sengesettet føles svalt og behagelig mot huden. Slike sengetøy er også strykefrie og slitesterke, og svært populære i sommermånedene for en kjølende effekt om natten. Mikrofiber sengesett er myke, lette og fløyelsaktige. Disse tørker fort, har god kvalitet og er meget lettstelte. Hos oss finner du også sengesett i økologisk bomull, som er dyrket uten kunstgjødsel og kjemiske plantevernmidler.

    Vask og vedlikehold av sengetøy

    Dynetrekk og putevar i god kvalitet holder lenge hvis du vedlikeholder det riktig. Alle våre sengetøy kan vaskes ved 60°. For å bevare fargene i stoffet samt å unngå nupper anbefaler vi å vrenge sengetøyet før det vaskes. Det er også lurt å unngå å vaske disse sammen med frotté for å minimere nupping.

    Vi anbefaler å putte sengetøyet i tørketrommel for at det skal holde seg mykt og deilig. Dersom sengesettet er av sateng råder vi imidlertid til å unngå tørketromling, da denne kvaliteten er mer følsom enn andre og en tur i tørketrommelen vil slite på stoffet.

    Det er normalt at bomullskvaliteter krymper noe i vask, men dette har vi regnet med i målene på våre sengesett slik at det ikke vil føre til noen ulemper for deg.

    Stort utvalg farger og mønstre til soverommet

    Hos oss finner du et stort utvalg sengesett i alle mønstre og farger. Du kan kjøpe både dynetrekk og putevar samlet, eller putetrekk for seg selv. Vi har også sengetøy til barn og baby og sengetøy til dobbeldyne. Se vårt utvalg og kjøp sengetøy på nett her på denne siden, eller ta en tur innom en av våre butikker!