I tråd med kommunale retningslinjer er enkelte av våre butikker midlertidig stengt. Du kan handle med klikk&hent i alle butikker, og få kjøpshjelp gjennom Shop via chat. Mer informasjon om Covid-19 >

Produkter

Kategori

  Les mer om

   Butikker

    Longwool lammeskinn - mykt og naturlig

    Lammeskinn er mykt og varmt, og er i tillegg dekorative på en benk eller i en stol. Skinnet har mange bruksområder - perfekt som pynt i sofaen, som sitteunderlag ute eller i en barnevogn på høsten og vinteren.

    Lammeskinn er superfine som interiørelementer hele året – og er ekstra lune og deilige i vinterhalvåret. De passer perfekt på en benk i gangen, i sofaen på hytta eller i en gammel gyngestol. Skinnene er gode og varme som sitteunderlag ute på en benk eller i en stol, og er hyggelige å ha med i sekken på tur. Man kan også bruke et lammeskinn i bilsetet.

    Longwool lammeskinn passer også fint i barnevogna til litt større barn på vei til og fra barnehagen når et er kaldt. 

    Våre lammeskinn er fra New Zealand og Australia, og er 100 % naturlige, i ekstra myk og god kvalitet. Alle våre lammeskinn er dessuten mulesing-frie.

    Vask og vedlikehold av lammeskinn

    De fleste longwool lammeskinn kan enkelt vaskes i maskin på ullprogram med vaskemiddel beregnet for ullplagg - se vaskeanvisning på hvert enkelt lammeskinn. Vær obs på at skinnet kan bli noe stivere etter vask. For å få det mykere igjen, rist og strekk det i alle mulige retninger før det er helt tørt. Det er viktig å huske at dette er et 100% naturmateriale. Lammeskinn kan fint luftes ute, gjerne i kaldt vær. Man kan også legge det med ullsiden ned i snøen og vaske det litt på denne måten.