Produkter

Kategori

  Les mer om

   Butikker

    Interiørtips til en klassisk og tidløs stue

    Publisert 08.september 2020
    Stuen er gjerne det rommet vi oppholder oss mest i. Det er der vi hviler, ser på TV, treffer venner og inntar hyggelige måltider. Uansett hva du bruker rommet til, og om du liker en minimalistisk eller mer dekorativ stil, er en klassisk og tidløs stue et godt utgangspunkt. Gå for dempede farger og nøytrale kvalitetsmøbler, så har du mulighet for å variere stil og farger på tilbehør. La deg inspirere av våre interiørtips til din stue.

    Longwool lammeskinn - mykt og naturlig

    Publisert 01.januar 2018
    Longwool Lammeskinn er mykt og varmt, og er i tillegg dekorative på en benk eller i en stol. Skinnet har mange bruksområder - perfekt som pynt i sofaen, som sitteunderlag ute eller i en barnevogn på høsten og vinteren.

    Vask og vedlikehold av lammeskinn

    Publisert 02.oktober 2017
    Lammeskinn er et naturmateriale som renser seg godt selv. Men noen ganger trengs det likevel en ordentlig vask. Da kan både vaskemaskin og nysnø være løsningen. Her kan du lese om hvordan du kan vaske ditt lammeskinn.

    Slik styler du med pynteputer

    Publisert 17.februar 2017
    Det er mange måter å style med pynteputer på. De finnes i flere størrelser og former, og du får pynteputetrekk i alle slags farger og mønstre. Ofte er det best å prøve seg frem og se selv hva som fungerer fint sammen, og gir akkurat det uttrykket du er ute etter. Her gir vi deg noen tips!

    Ull – naturmateriale med mange fordeler

    Publisert 24.januar 2017
    Har du kjøpt et produkt av ull og lurer på hvordan du kan vedlikeholde produktet best mulig? Vi i Kid er svært opptatt av at du som kunde skal få bevare produktene du kjøper lengst mulig. Her kan du lese mer om ull og vedlikehold av ullprodukter.