I tråd med kommunale retningslinjer er enkelte av våre butikker midlertidig stengt. Du kan handle med klikk&hent i alle butikker, og få kjøpshjelp gjennom Shop via chat. Mer informasjon om Covid-19 >

Produkter

Kategori

  Les mer om

   Butikker

    Nyheter til bordet!

    Hva med å friske opp frokostbordet med nye brikker? Eller skal du ha gjester, og trenger noen nye, enkle borddekkingstips? Vi har fått inn massevis av fine sesongnyheter til bordet – både brikker, løpere, servise og pynt. Ta en titt her!

    Vårt store utvalg av brikker og løpere gir deg muligheten til dekke bordet akkurat i den stilen du vil ha. Gjør det enkelt ved å pynte en hvit duk med fargeglade brikker eller en mønstret løper. Nytt for sesongen er våre to nye sett med servise, Molly og Milly, begge i 100% stengods. 

    Kombiner Milly servise med stripete brikker og elementer i kork for en effektfull kontrast. Med sine ujevne streker skaper det et levende uttrykk på bordet. Rustikke produkter med håndlaget preg er helt riktig for sesongen. 

    Ønsker man en lysere og mildere variant på bordet er Molly et godt valg. Romantisk, men likevel lekent med sine ulike mønstre. Miksen av det duse serviset, det naturlig lettet linet og den grove strukturen i Karavan brikker, gir et elegant, sommerlig og eksotisk uttrykk.