I tråd med kommunale retningslinjer er enkelte av våre butikker midlertidig stengt. Du kan handle med klikk&hent i alle butikker, og få kjøpshjelp gjennom Shop via chat. Mer informasjon om Covid-19 >

Produkter

Kategori

    Les mer om

      Butikker

        Honningglaserte gulrøtter med chiliflak

        Matbloggeren Silje Feiring, bak bloggen Spoon, har testet ut våre Kid Gourmet produkter og her er hennes honninglaserte gulrøtter.

        Gulroten med sin naturlig sødme passer perfekt med litt sterke smaker som chili. Her glaseres de med honning og toppes med litt yoghurt, granateple, friske urter og chiliflak. Legg de på grillen og server som en sidesalat eller snacks:)

        «Chiliflak er et godt allround-krydder. Det passer godt til å krydre gryter, grønnsaker, sauser og supper. Det er også godt i marinader, på pizza og pasta. Perfekt til alle typer grill mat. Oppbevares mørkt og kjølig.»

        Du trenger:

        8 gulrøtter
        2 ss olje
        2 ss honning
        1 ss chiliflak fra Kid, eller etter smak 

        Topping:

        Granateple
        Friske urter
        Yoghurt

        Slik gjør du:

        1. Vask gulrøttene godt og del de i fire på langs.
        2. Bland olje, honning og chiliflak i en liten bolle. Pensle over gulerøttene. 
        3. Grill over høy varme og vend underveis. Topp med yoghurt, granateple kjerner, friske urter og litt mer chiliflak hvis du ønsker.