Grillet eplesalat med parmaskinke, mozzarella og myntedressing

Grillet eplesalat med parmaskinke, mozzarella og myntedressing

Det passer alltid med en god salat! Matbloggeren Silje Feiring, bak bloggen Spoon, har satt sammen en smakfull oppskrift som passer perfekt til sesongen vi nå er inne i 🌸

Du trenger til 2 personer:

  • 2-3 stk. epler, renset og kuttet i båter
  • 1-2 ss honning
  • 200 g parmaskinke
  • 2 stk fersk mozzarella, revet i store biter

Dressing: 



Slik gjør du:

1. Vask og rens eplene, del i båter. Pensle kuttsidene med honning

2. Varm en grillpanne med høy varm, stek i 2 minutter på hver side til de er gylne

3. Bland sammen olivenolje, sitronskall, hakket mynte og chili

 

Anrett epler, revet mozzarella, parmaskinke og hell over dressingen.  

Du trenger til 2 personer: 2-3 stk. epler, renset og kuttet i båter 1-2 ss honning 200 g parmaskinke 2 stk fersk mozzarella, revet i store biter Dressing:  2 håndfull frisk mynte 1 stk chili, finhakket 1 stk sitron, skall og saften 4 ss Classic extra virgin olivenolje    Slik gjør du: 1. Vask og rens eplene, del i båter. Pensle kuttsidene med honning  2. Varm en grillpanne med høy varm, stek i 2 minutter på hver side til de er gylne  3. Bland sammen olivenolje, sitronskall, hakket mynte og chili  Anrett epler, revet mozzarella, parmaskinke og hell over dressingen.

Classic virgin olivenolje

Vår Extra Virgin Kaldpresset Olivenolje er omhyggelig og delikat produsert av håndplukket kvalitetsoliven. Passer perfekt i salater og dressinger, til dypping av brød, for marinering av kjøtt og matlaging generelt. En god dressing til fisk og skalldyr. 


Oppskrift og foto av Silje Feiring // spoon.no