I tråd med kommunale retningslinjer er enkelte av våre butikker midlertidig stengt. Du kan handle med klikk&hent i alle butikker, og få kjøpshjelp gjennom Shop via chat. Mer informasjon om Covid-19 >

Produkter

Kategori

  Les mer om

   Butikker

    Sommerdyne for varme netter på soverommet

    Vi kan ikke klage på de varme periodene vi får i løpet av sommeren i Norge, men mange synes allikevel at det er utfordrende med de varme nettene. For en god natts søvn er det flere grep du kan ta, blant annet å skaffe deg en god sommerdyne. Her får du tipsene som legger til rette for at nattesøvnen ikke blir forstyrret av varmen.

    Hvordan få den beste søvnen?

    Vi har alle behov for god søvn og nok søvn for å fungere best. Her er noen tips som kan hjelpe deg på veien.

    Velg riktig sengetøy

    Bør du velge sengesett i sateng, flanell, lin, krepp eller kanskje egyptisk bomull? Liker du sengesett i en naturlig eller eksklusiv stil? Lær mer om de forskjellige kvalitetene og finn sengetøy som passer deg.

    Hvilken dyne passer for deg?

    Visste du at vi bruker en tredjedel av livet i sengen? En god natts søvn gjør deg uthvilt og klar for en ny dag. Våre dyner fås i mange kvaliteter i både dun og fiber, slik at du kan velge det som er best for deg.

    Slik rer du sengen

    Er du flink til å re opp sengen? Selv om det anbefales å ikke gjøre dette hver dag av ulike årsaker, har vi likevel behov for å freshe opp og ordne litt på soverommet i ny og ne. Kanskje til og med skape følelsen av en deilig hotellseng? Slik rer du opp sengen på 1-2-3.

    Velg laken etter komfort og stil

    Riktig kvalitet på lakenet kan gjøre underverker for nattesøvnen din. Laken finnes i mange kvaliteter, størrelser og farger – velg derfor laken etter komfort og stil. Hvilken følelse er du ute etter?

    Hvordan vaske sengetøy og laken

    Regelmessig og riktig vask av sengetøy er viktig for velvære og god hygiene. Her finner du våre tips til hvor mange grader du skal vaske sengetøyet på, hvor ofte du bør vaske sengetøy og alt annet du måtte lure på.

    Hotellfølelse på soverommet

    Hvem har vel ikke sjekket inn på et fint hotell og ønsket seg den samme elegante stilen hjemme? En stor innbydende seng, eksklusivt sengetøy og en haug med dekorative puter... Her får du tipsene til hvordan du kan gjenskape stilen.