Produkter

Kategori

  Les mer om

   Butikker

    Dekk bordet til julefrokost

    Dekk et hyggelig bord proppfullt av fristelser til julefrokosten. Kombiner nøytralt servise med julepynt og julelys, eller gå 'all in' med juleduk, juleservietter og servise med julemotiv. Her får du noen idéer til hvordan du kan dekke på til en uforglemmelig julefrokost.

    Det er ikke mye som er hyggeligere og mer stemningsfullt en julefrokost med familien. Kombiner gamle favoritter med nye funn når du dekker bordet. Tenk igjennom hva du allerede har som du har lyst til å bruke, og finn noen noe favoritter som passer sammen med dette.

    Det er alltid koselig å dekke bordet med juleduk når det først er jul, men du kan også bruke en nøytral duk og kombinere den med juleservise og julepynt. Hvite tallerkner er vakre sammen med røde kopper og skåler. Servise og kopper med julemotiv er alltid hyggelig.

    Ikke glem julelys og juleservietter for den gode stemningen. Sett sammen grupper av kubbelys og julepynt, eller gå for et elegant uttrykk med høye lysestaker og stearinlys i rødt eller gull. Vi har også mange fine holdere til telys, som også er praktiske hvis det er små gjester rundt bordet. 

    Tar du maten ut av pakningen, ser alt litt bedre ut med en gang. Anrett pålegg på et fat, skjær opp ost i skiver, legg brød i en kurv og pynt med grønnsaker, klementinbåter og druer.

    PS: Og ønsker du å by på hjemmebakte knekkebrød, er disse knekkebrødene fra Berit Nordstrand kjempegode!

    God frokost og god jul!