Produkter

Kategori

  Les mer om

   Butikker

    Hold varmen i vinter

    Nå er vinteren her og det er godt å tulle seg inn i et stort og lunt skjerf. XL-skjerf er i vinden for tiden, og fungerer både som et blikkfang og er praktisk i kulden. Vinterjakker og kåper er ofte ensfarget, og et fargerikt skjerf vil derfor kunne live opp et ellers diskret antrekk.

    Velg et skjerf som komplimenterer fargene dine

    Vi har alle ulike hudtyper, og noen farger får huden til å gløde litt ekstra. Ved å teste ulike skjerf opp mot ansiktet ditt, ser du hvilke farger som fungerer best for nettopp deg og det blir enklere å ta et valg.

    Stilfull kontrast eller nedtonet eleganse

    Det er både praktisk og lekkert dersom skjerfet du velger matcher ytterjakken din. Fargetoner som går ton i ton med yttertøyet fremhever en mer elegant og klassisk stil, mens en farge som står i kontrast til jakken frisker opp og gjør stilen mer rocka.

    Brrrr....

    Til syvende og sist bruker vi skjerf for å holde på varmen. Materialer slik som ull og silke bidrar til å gi og holde på varmen. Disse materialene puster godt og kjennes varme selv om de blir fuktige. Tykke og lange skjerf gjør også susen da mye stoff gir mye varme. 

    Det lille ekstra
    Myke og gode votter bidrar til å holde hendene varme på kalde dager. Mange velger votter i 100% lammeskinn som er både varme og matcher ulike antrekk godt.


    Nå er det bare å pakke seg inn og nyte den kalde fine tiden!