I tråd med kommunale retningslinjer er enkelte av våre butikker midlertidig stengt. Du kan handle med klikk&hent i alle butikker, og få kjøpshjelp gjennom Shop via chat. Mer informasjon om Covid-19 >

Produkter

Kategori

  Les mer om

   Butikker

    Trendene som preger høstens interiør

    Interiøret for høsten 2020 er preget av naturmaterialer, delikate blomstermønstre og en miks av naturfarger som brunt, oker, rust og bourdeaux. Vi ønsker å omgi oss med organiske former og elementer som knytter oss tettere på naturen. 70-tallet påvirker fortsatt motebildet, og farget glass preger tilbehøret sammen med toner av gull og messing. La deg inspirere av høstens interiørtrender!

    Hos Kid Interiør har vi delt høsttrendene i tre ulike stilretninger:

    Elegant stil – Brownscape

    Denne trenden henter sin inspirasjon fra naturen, og er preget av tidens fokus på en grønnere og mer bærekraftig fremtid. Klassiske høstfarger som ulike toner av brunt kombineres med oker, rust og bourdeaux som gir en elegant og harmonisk effekt.

    Naturmaterialer som ulike varianter av tre og flettede kurver er sentrale elementer sammen med farget glass og gull eller messing. Stilen henter inspirasjon fra 70-tallet, men er dempet og elegant.
    På bildet øverst: Julia gardin, Columba pyntepute og Science vase.

    Moderne stil – Tinted World

    Tinted World er en høsttrend som domineres av grønt i alle nyanser, spesielt mørk grønne toner ispedd nyanser av grått og sort. Det mørke og dempede uttrykket gir et rolig og poetisk inntrykk. Materialene er i all hovedsak matte, med unntak av velur og mørke glasselementer. Naturmaterialer er viktig her også, i form av rene linjer og enkle former ispedd rå keramikk.

    Interiør høst - tinted world
    På bildet: Mali gardin, Lilya pyntepute og Forma high vase.

    Klassisk stil – The Highlands

    Denne klassiske stilretningen er inspirert av gamle håndverkstradisjoner, elementer fra naturen og det skotske høylandet. Historiske referanser brukes som inspirasjon til klassiske ruter, elegante striper og rike blomstermønstre. 

    Fargetonene er mørke her også, med innslag av lys sand og off-white. Tekstiler som ull, lær og lin preger tunge gardiner, myke pledd og rikelig med puter. Stilen passer perfekt på hytta, og gir en varm og hyggelig atmosfære i herlig kontrast til høstmørket som kommer oss i møte. 

    Interiør høst - The Highlands
    På bildet: Mali gardin, Solar telysholder og Velvet stor puff.

    I et land der høsten ofte er regntung og mørk tilbringer mange mye tid inne. Derfor er det spesielt viktig å gjøre det koselig hjemme, slik at man kan koble av og ha det hyggelig med familie og venner. Innred stuen etter en av årets høsttrender, og sett gjerne ditt eget personlige preg på det hele. Ønsker du flere tips til å innrede for høsten, er det bare å ta turen innom en av våre butikker, så hjelper vi deg!