Vinterlig stil i hjemmet - Light Perfection

Vinterlig stil i hjemmet - Light Perfection

Når det nye året er i gang, er det fristende med litt fornyelse hjemme. Det er en oppmuntrende følelse når det stadig går mot lysere tider, og vi ønsker oss den samme følelsen i hjemmet. Vår vinterstil Light Perfection er lys og delikat, og krydret med pastellfarger som gjør oss glade til sinns.

lys stue med gardiner, pynteputer, blomster

I stuen ønsker vi å slippe lyset inn, etter hvert som solen titter mer og mer frem. Lingardinen er en sikker vinner denne sesongen. Lin er et tidløst kvalitetsmateriale som du vil ha glede av i mange år. Det er elegant, selv med sin naturlig, ustrøkne look. Selma lingardin kommer i flere fine farger denne vinteren. Hvis du ikke vil gå for lin, vil vi anbefale florlette gardiner med duse mønster, eller en vakker velourgardin i lyse toner som hvit eller beige.  

spisestue, borddekking, beige gardiner
gardin med mønster

Vinternyanser på soverommet

Tekstilene velger vi ut i hvitt, beige og lyse pasteller. Vårt bestselgende sengesett Eden Soft stenvasket sateng kommer nå i helt nye, matte pastellfarger. Soverommet blir så fresht, og du vil bli overrasket over hvor godt du sover! Møbler og dekori rommet komplementerer med materialer som reflekterer lyset, som marmor, transparent glass, detaljer i sølv og lyst treverk. Speil og lamper med runde, myke former er «it»-produkter i denne stilen. 

sateng sengesett grønn

Hygge på kjøkkenet

Vintersesongen er gjerne en periode hvor man tar seg litt ekstra tid på kjøkkenet. Da er det hyggelig med et vakkert interiør på kjøkkenbenken og praktiske redskaper for hånden. Marmor og glass går igjen på kjøkkenet denne stilen, gjerne kombinert med store trefjøler og servise i keramikk. Når bordet skal dekkes – gå gjerne for bordtekstiler som går ton-i-ton. Det gir et mykt og delikat uttrykk når duk, brikker og tøyserviett har samme behagelige pastellfarge. 

Borddekking, duk, vaser
kjøkkentilbehør, krydder og oljer