Sesongens hagemøbler i 2022

Sesongens hagemøbler i 2022

Vi flytter ut med sesongens hagemøbler for vår og sommer! Sjekk ut årets nye kolleksjon med utemøbler - flere av favorittene har kommet i nye, freshe farger og i en kvalitet som tåler å bli brukt. Med nye, trendy farger er våre utemøbler både fine og praktiske til inne- og utebruk. De tåler vær og vind og er behandlet med anti-UV-coating så de ikke falmer i sollys. Både stoler og potter kan stå på verandaen over vinteren om du vil. Finn dine favoritter og få det ekstra fint på uteplassen din i år!
Utebord med stripet duk og utestoler i hvit og terrakotta
utemøbler, stoler i flere farger
utestoler i rød, grønn, gul og beige med tekst

Frostsikre potter til uteplassen

Utemøbler i et nordisk klima skal tåle mye forskjellige vær, både stekende sol, tunge regndager, frost og til tider sterk vind. Nettopp disse faktorene ble tatt i betraktning når våre utemøbler ble designet. Møblene er frostsikre, falmer ikke i sollys, er enkle å oppbevare og passer like fint inne som ute. 

Frostsikre utepotter i grønn og beige med kunstrotting utemøbler

Med frostsikre utepotter kan du la plantene stå ute fra tidlig vår til senere på høsten om du ønsker det. Pottene kommer i fem forskjellige farger: hvit, beige, svart, midtgrønn og terrakotta. Perfekte til sommerblomster, oliventrær eller andre fine planter. Skap gjerne soner på terrassen med potteplanter, eller plant høye busker i de så plantene kan fungere som skygge- eller vindskjerming. 

Frostsikre utepotter i forskjellige farger og størrelser

Flotte utemøbler i kunstrotting

Disse stilige utemøblene passer perfekt ute på uteplassen for varme og lange sommerdager.

Rottingbenk på balkong med puter
Rotting loungestol og bord svart