Vårlig fornyelse

Ta med vårlyset inn på soverommet! Du kan enkelt fornye rommet med et nytt sengesett, litt ny dekor og kanskje andre gardiner? La deg inspirere av sesongens tekstiler og interiør for et innbydende soverom!

Vårstemning på soverommet

Mange forbinder sengetøy i krepp med vår og sommer. Krepp er svalt og føles behagelig mot huden, og i år er fargene og mønstrene duse blå, gule, grønne og rosa. Blomstermønstre er tilbake for fullt, og er fine å kombinere med ensfargede tekstiler i forskjellige fargetoner. Miks gjerne forskjellige putevar om du har flere puter i sengen, for en ekstra lekker styling.

sengesett krepp

Sengesett i sateng er også deilig på våren og sommeren, den glatte overflaten føles sval og behagelig. 

Vårstemning på soverommet

Vårlige gardiner og pynteputer

Vi elsker pynteputer! En enkel måte å gi soverommet et nytt uttrykk på er å style med pynteputer på sengen. Sett sammen puter i forskjellige størrelser, og bland sammen farger og mønstre i én fargeskala på putetrekkene. Hotellputer lengst inn mot veggen gir for eksempel en ekstra luksuriøs følelse. Alt fra 2 til 10 ekstra puter er det som skal til for at sengen din kan bli et herlig, innbydende møbel det kan være vanskelig å forlate!

Gardiner skaper en lun og god atmosfære, enten det er på soverommet eller i stuen. Her har du valget mellom lystette gardiner som stenger alt lys ute, eller du kan gå for florlette gardiner som slipper solen lettere inn. Du kan også kombinere lyse, transparente gardiner med lystette gardiner for et eksklusivt og fleksibelt resultat.

vårlige gardiner

På soverommet bør du velge det som gjør din søvnrytme best – noen våkner lett av lys og trenger skjerming for dette, mens andre ønsker at morgenlyset skal være med på å starte dagen på en god måte. Her kan du lese mer om solskjerming.


Også badet kan få et vårlig preg med lyse pastellfarger på håndklær og annet tilbehør. 

vårlig baderom