Inviter til nyttårsfest!

Inviter til nyttårsfest!

Nå gleder vi oss til å feire det nye året! Vi håper vi får mulighet til å invitere til en liten nyttårsfest i år. Her gir vi deg borddekkingstipsene som sikrer et flott festbord enten dere er to eller flere! Finn din stil blant de to ulike bordoppdekningene. Nederst i artikkelen finner du også en lysere versjon av nyttårsbordet - hvilken er din favoritt?

Dekket bord til nyttårsfest

Lag feststemning

For en umiddelbar feststemning i rommet er ballonger og led-lenker et godt sted å begynne.
Det første man bør velge seg ut, er duken man ønsker å bruke. Valg av duk setter grunnlaget for stilen. Går du for eksempel for en glanset jaquardvevet duk, eller en ustrøket rustikk linduk? Det er mange muligheter! Skal du ha duk til vanlig bord eller langbord – eller kanskje har du rundt bord? Vi har duker i opptil 350 cm lengde og også runde duker i flere størrelser!  

Du kan også kombinere duk på tvers av duk, brikker til hver kuvert, eller løpere på tvers av bordet. Det er mange kreative kombinasjoner man kan gjøre med bordtekstiler, som gjør borddekkingen din unik og imponerende.

En kuvert med sort duk, detaljer i gull og bordkort av kork.

Linduk og sotet glass

På vårt festbord gikk vi for en sort linduk. En stor vase med en oppsiktsvekkende bukett setter fargetonen for borddekkingen. Blomster er svært dekorativt! Stearinlys er stemningsfullt, om du velger å bruke telys, kirkelys eller stakelys. Her har vi valgt twisted stakelys i gull som gir bordet feststemning.  

Mot den sorte duken har vi gått for detaljer i gull og sotet glass. Det er også mange spennende måter å lage bordkort på, hvor bare kreativiteten setter grenser. Vi har brukt en vinkork, som matcher i stil til vår rustikke linduk, og laget bordkort ut av den!

Ønsker du en lysere bordekking - se her!

Tre personer som skåler i cocktailglass

Velkomsten!

Når bordet er dekket, finstasen er på og gjestene ankommer er det hyggelig å servere velkomstdrinker i fine cocktailglass som står i stil til resten av borddekkingen. Det er også gøy å mikse drinker i løpet av kvelden, vi har funnet frem drinkmix-settet vårt i gull for å varte opp gjestene. Velg gjerne en mocktail i år!

Tips! Cocktailglass kan også bli til lekre dessertskåler.

Iskrem lekkert servert i et cocktailglass

Godt nyttår!

Da gjenstår det bare å ønske alle verter og vertinner der ute lykke til og et godt nytt år!
Ta vare på øyeblikkene og skap minner for livet.

Ps. Her får du tips til vert- og vertinnegavene!

En kvinne som tar bilde av en annen kvinne mens hun smiler og skåler.
Vinter selskap

Vinterens fineste borddekking

Se her