Feire jul på hytta

Feire jul på hytta

Skal du feire jul på fjellet? Hva er vel bedre enn å komme tilbake på hytta etter en lang tur, krype opp i sofaen, trekke pleddet godt oppunder nesen og nyte varmen og knitringen fra peisen. Mange velger å feire jul på hytta, la oss vise deg hvordan du kan dekorere til jul. Velkommen inn!
Interiør handler mye om følelser, og et rom skal kjennes godt å være i. På hytta er det gjerne ro og avslapning man ønsker, og pynteputene til Kid er med på å skape den rette atmosfæren. En miks av farger og materialer gjør sofakroken ekstra fristende. Legg til myke ullpledd og lammeskinn for en lun og koselig stemning. Pynt med tente lys og en søt liten nisse, dyrefigurer eller et lite tre.

Julens klassiske fargepalett består av røde og grønne toner. Disse fargene er nydelig å kombinere med den tradisjonelle hyttestilen som ofte er nedtonet med mye innslag av tre og andre naturmaterialer. Rutete tekstiler er populært og passer perfekt på hytta, som Hovden gardin og Valerie garnfarget sengesett i flanell. 
 
jul-paa-hytta_1920px_invendig_bilde2.jpg
 
Feirer du julaften på hytta er det hyggelig å ha et glitrende juletre pyntet med lys og dekorativ juletrepynt. Det kan i så fall være praktisk med et kunstig juletre som er lett å sette opp. Plasser gavene under treet før julaften, de er dekorative i seg selv.
 
jul-paa-hytta_1920px_invendig_bilde3.jpg

Jul på kjøkkenet og badet

Ferietid er ofte forbundet med god mat, og på hytta tilbringer vi ofte mye tid på kjøkkenet. Derfor er det hyggelig å pynte litt ekstra nettopp her. Heng opp gardiner med juletema, dekk kjøkkenbordet med en flott juleduk, heng opp kjøkkenhåndkle med julemotiv og pynt med tente lys og julefine servietter.

På badet er det hyggelig med en såpe og håndkrem med julemotiv, og noen julefine håndklær.

jul-paa-hytta_1920px_invendig_bilde4.jpg

1920px_BAD.jpg

Jul på soverommet 

Når du skal pynte til jul på soverommet på hytta er det gjerne andre hensyn å ta enn på soverommet hjemme. Det er ofte kaldere, og en god vinterdyne, ullpledd og varme sokker er essensielt. Skap julestemning med et vakkert sengesettlykter med tente lys og en dekorativ julekrans.
 
jul-paa-hytta_1920px_invendig_bilde6.jpg
 
Sengesett i flanell er ekstra varme og myke, og passer perfekt på hytta. Velg sengesett med julemotiv, eller en klassisk variant som passer hele året. Pynteputer er like fine i stua som på soverommet.
 
1920px_Soverom_lammeskinn_pledd.jpg
 
Pynte med Longwool lammeskinn, fine lykter i naturmaterialer og varme tøfler
 
jul-paa-hytta_1920px_invendig_bilde8.jpg