Elegant jul

La deg inspirere av den elegante julen i år. Fargene går fra rød til dyp burgunder i den ene enden, mot grønt og dempet syrin i den andre. Stilen lar seg enkelt kombinere med de fleste interiør og det man måtte ha av pynt og dekor fra før. Passer fint både i et tradisjonelt og i et moderne hjem.

Elegant stue

Gjør stuen julepyntet med tunge gardiner  i velour i mørk burgunder eller rosa. Ha sofaen overdådig pyntet med deilige pynteputer i florale mønstre, og velour også her. Et premium pledd ligger godt over puffen, og setter den luksuriøse stilen.

La bordet og vinduskarmene bli pyntet med glitter og gull. Årets elegante stil gir mye rom for det feminie med sine rosa toner og nostalgiske motiver. 

Elegant jul i stuen

Inviter til fest

Ingenting sier mer fest enn glitter og glam! Dekk opp til julefesten med enten en floral og overdådig duk, og pynt med gulldetaljer. Velg Twisted stakelys i din yndlingsfarge, og matchende duk.

Gjerne ha et sidebord hvor gjestene selv kan forsyne seg av drikke, middagen eller desserten. Dette bordet kan du overdådig pynte med store blomsterbuketter og levende lys - uten at det tar utsikten over bordet.

Hvis du ønsker en elegant men mer tradisjonell stil, velg gjerne en grønn damaskduk med matchende servietter. Her velger du enkle farger som hvitt og sølv, blandet med hvitt glass, gjerne krystall, og de fine middagstallerkenene i benporselen som du har arvet. 

Hotellglamour på soverommet

Få et elegant soverom med en touch av jul med sateng i dype rosa og burgundertoner. Kombiner gjerne store florale mønstre med ensfarget sateng. Ha store deilige hotellputer i hodeenden og et herlig sengeteppe i velour. Ønsker du det lille ekstra, ha gjerne et deilig duftlys, pynt med en krans på veggen eller heng en koselig stjerne i vinduet.

La juletreet glitre

La juletreet bli ekstravagant pyntet med kuler fra glitter til matt velour. Bland farger i skala fra mørk rød og rosa, til grønt og gull. Den nye trenden i år er de store rosa juleblomstene som setter prikken over i'en på et glamorøst juletre som vil ta pusten fra de aller fleste.